69 MA Opleidingen in Muziek in Europa for 2024

MA Opleidingen in Muziek in Europa for 2024Filter
    • Berlin, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer een Master of Arts in Music Management. Dit MA-programma voor media- en communicatiebeheer wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campus in Berlijn, Duitsland.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze fascinerende introductie tot de methoden en materialen die worden gebruikt voor muziekonderzoek is geschikt voor professionals die in een breed scala aan muziekgerelateerde omgevingen werken en is ook van toepassing als je een vrijetijdsinteresse in muziek hebt. Je studies zullen gebaseerd zijn op de digitale geesteswetenschappen met behulp van creatieve technologieën om je onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen en een verscheidenheid aan muzikale bronnen kritisch te analyseren. Je zult een aantal muzikale onderwerpen, thema's en repertoires uit verschillende periodes en stijlen tegenkomen - terwijl je je bezighoudt met westerse, niet-westerse en populaire muziek - en je kunt je studie afstemmen op je muzikale interesses.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Valencian Community, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De muziekindustrie verandert sneller dan ooit en breidt zich wereldwijd uit. In deze masteropleiding leer je de artistieke management- en ondernemersuitdagingen van de wereldwijde entertainmentindustrie aan te gaan.

    • Jyväskylän yliopisto, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    In dit programma ontwikkel je inzicht in hoe mensen muziek ervaren en waarnemen, en waarom zoveel mensen er zo dol op zijn. Je wordt een expert op verschillende gebieden van muziekonderzoek, goed thuis in verschillende technologieën die worden gebruikt om dit fascinerende onderwerp te bestuderen. Onze cursussen bieden u waardevolle vaardigheden, overdraagbaar naar een groot aantal opwindende carrières binnen de bredere muziek-, kunst- en cultuursector, evenals de academische wereld.

    • Pécs, Hongarije

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Deze programma's zijn voor de echte toegewijden – voor die jonge artiesten die wel de ambitie hebben om regelmatig op het podium te staan. Bij de instrumentale uitvoering werden gedurende vier semesters twee keer per week lessen gegeven.

    • Limerick, Ierland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk
    • Dublin, Ierland
    • + 5 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onderzoek, samenwerking, professionele ontwikkeling, experimenteren, 1-2-1 begeleiding en meer. Dit is wat onze MA Populaire Muziekpraktijk jou biedt. Gedurende een volledige studieperiode van twaalf maanden – of 24 maanden als je voor onze deeltijdoptie kiest – word je gedwongen om alles wat je weet uit te breiden, waardoor je afstapt van de op vaardigheden gebaseerde stijl van studeren in een bacheloropleiding en in de richting gaat van het worden van een invloedrijke en unieke stem in uw branche.

    • Leeds, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Bouw je praktische en theoretische ervaring op in de creatieve en innovatieve toepassingen van muziektechnologie in een studio-omgeving. Deze cursus geeft je de vaardigheden om je ambitie verder te ontwikkelen en geeft je het vertrouwen om voor grote platenmaatschappijen en artiesten in verschillende genres te werken.

    • Shetland, Verenigd Koninkrijk
    • Kirkwall, Verenigd Koninkrijk
    • + 3 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Creatieve kunstenaars leveren een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van de creatieve economie, vooral in plattelandsgemeenschappen. De MA Music and the Environment biedt muzikanten een basis om nieuwe wegen te ontwikkelen voor creatieve, ondernemende en milieuverantwoorde inspanningen.

    • Berlin, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze hyperflexibele Creative Production Masters Degree draait helemaal om jou. Uw passie, uw reis, uw visie, uw project en uw toekomst. Verken, ontwikkel, innoveer en vergroot je capaciteiten als muziekproducent, geluidstechnicus, praktiserend elektronische muziekartiest, artiest, componist, geluidskunstenaar of werk samen met artistieke beoefenaars uit andere vakgebieden terwijl je een artistieke en creatieve industrie opbouwt en verbetert profiel. Zet kwetsbaarheden om in sterke punten, barrières in nieuwe Pathways , pijnpunten in plezier en angsten in spannende nieuwe grenzen voor verkenning. Het is een kans om alles te ontdekken wat je bent en alles wat je bent... nog niet(!) terwijl je je toekomstige potentieel in kaart brengt.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus staat hoog aangeschreven in zowel het muziekvakonderwijs als de industrie in het algemeen. Het zal je voorbereiden om een van de volgende generaties leiders en ondernemers in de muziekindustrie te worden. Alle docenten van de cursus werken momenteel in de muziekindustrie en elke week zijn er een aantal gasten uit de industrie op hoog niveau. Je moet een zelfgemotiveerde en ruimdenkende student zijn, want dit is een intense cursus, maar een die je kan helpen om je carrière in een breed scala aan muziekdisciplines uit te bouwen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Theoretische en praktische basis in de discipline etnomusicologie, de mogelijkheid om prestatie- en etnografische vaardigheden te ontwikkelen, diepgaande studie van wereldwijde muziekstijlen en een praktisch begrip van hoe muziek kan werken op het gebied van sociale ontwikkeling - slechts enkele van wat je kunt verwacht te ontwikkelen op de MA Music. Het programma heeft drie Pathways in Ethnomusicology, Development and Performance, op maat gemaakt voor musici en musicologen, antropologen en ontwikkelingswerkers, docenten en componisten, evenals die gewijd zijn aan het ontwikkelen van een diepgaande kennis van een specifieke muziektraditie. Je studeert bij een wereldwijd toonaangevende groep etnomusicologen die allemaal experts zijn in de muzikale tradities van Afrika en Azië. Je maakt deel uit van een bloeiende cultuur van performance, onderzoek en actieve betrokkenheid bij muziek over de hele wereld. Het programma is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een springplank naar verder onderzoek of werk in een reeks muziekgerelateerde gebieden, waaronder journalistiek, industrie, ngo's en onderwijs, en dient vaak als een conversieroute voor degenen die voornamelijk zijn opgeleid in westerse muziektradities.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels