MASTERSTUDIES

Masters of Arts in Muziek in de Verenigde Gent België

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Studies in de muziek bieden een verrijkende ervaring in zowel de academische en technische bezigheden van de muziek. Van muziektheorie en geschiedenis om de prestaties en de samenstelling, muziek programma's bieden een breed scala van gebieden van waaruit om te studeren. 

België staat bekend als het hart van Europa en een hub voor internationale netwerking. Als internationale studenten in België u omringd door een multiculturele gemeenschap.

Gent is erg beroemd in vele dingen. Onderwijs-wise, zijn top hoger onderwijs instellingen, zoals de Universiteit van Gent hier gevestigd. De bruisende stad is verstrikt door verschillende campussen en centra geweest.

Top Master of Arts Opleiding in Muziek in de Verenigde Gent in België

2 Resultaten in Muziek, Gent Filter

Master of Arts in de muziek

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
MA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De School of Arts biedt Engels-talige masteropleidingen in de beeldende kunst, audiovisuele kunst en muziek. Elk jaar, tientallen buitenlandse studenten kiezen voor de mastero ...

Lees meer

Geavanceerde meester hedendaagse muziek

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
MA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Die keuze van de Advanced Master in de hedendaagse programma Muziek aan het Koninklijk Conservatorium / School of Arts Gent werken onder leiding van de Ictus en SPECTRA hedend ...

Lees meer