Masters of Arts in Instrumentale muziek 2020

Master of Arts-graden zijn beschikbaar voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald of die er één volgen in combinatie met een studie. Afhankelijk van de aanwezigheid van studenten en de vereisten van het programma, kunnen deze graden tussen de één en vier jaar duren. Wat is een MA in Music Instrumental? Muziekinstrumentatie is een breed terrein dat vaak een combinatie van praktisch… Meer informatie

Master of Arts-graden zijn beschikbaar voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald of die er één volgen in combinatie met een studie. Afhankelijk van de aanwezigheid van studenten en de vereisten van het programma, kunnen deze graden tussen de één en vier jaar duren.

Wat is een MA in Music Instrumental? Muziekinstrumentatie is een breed terrein dat vaak een combinatie van praktisch, op techniek gebaseerd leren en theoretisch, op lezingen gebaseerd leren in muziek omvat. Studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​academische track te volgen in een enkel instrument, een instrumentaal gezin, compositie of muziekeducatie. Typische studies plaatsen een aanzienlijke nadruk op muziekgeschiedenis en analyse naast techniekcursussen waarin de student wordt getraind in een of meer soorten instrumenten. Ongeacht het specialisatiegebied onderzoeken de meeste studenten muziekinstrumenten de muziektheorie en voltooien ze een afstudeerscriptie of -project om hun diploma te behalen.

De vaardigheden die worden geboden door muziekinstrumentale studies omvatten de mogelijkheid om een ​​of meer instrumenten op een geavanceerd niveau te bespelen, de mogelijkheid om muziek te componeren en te lezen, en superieure teamwerkmogelijkheden. Studenten met deze eigenschappen zijn goed voorbereid op professionele muziekcarrières en kunnen mogelijk meer prestigieuze posities sneller behalen vanwege hun kwalificaties.

Naast de gebruikelijke factoren die van invloed kunnen zijn op de collegekosten, moeten studenten mogelijk extra uitrusting en recitatieprijzen in evenwicht brengen voor een MA in Music Instrumental. Toekomstige studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met de financiële kantoren van hun universiteit voor de meest actuele informatie.

Training in muziekinstrumenten kan studenten voorbereiden op het starten van verschillende loopbanen op het internationale toneel. Naast het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om als solist op te treden, leren studenten waardevolle strategieën voor het samenstellen van bedrijven en het samenstellen van teams die kunnen worden gebruikt om posities in verschillende ensembles en orkesten verder te ontwikkelen. Bijkomende kansen voor studenten met deze graad zijn onder meer banen als muziekdocenten en tutoren zowel in informele als formele onderwijssystemen.

Een typisch MA in Music Instrumental-programma omvat het fysieke bespelen van instrumenten en vereist mogelijk deelname op de campus, hoewel er mogelijk meer flexibele opties beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
University of Pécs
Pécs, Hongarije

Deze programma's zijn voor de echte toegewijde - voor die jonge artiesten die wel degelijk het doel hebben om regelmatig op het podium te staan. In de instrumentale performanc ... +

Deze programma's zijn voor de echte toegewijde - voor die jonge artiesten die wel degelijk het doel hebben om regelmatig op het podium te staan. In de instrumentale performance classes die twee keer per week tot en met vier semesters worden gehouden, is het doel om te bereiken: technische vaardigheden van een echte virtuoos ... -
MA
Voltijd
2 jaren
Engels
Campus