Master of Arts Opleiding in de Verenigde Maputo in Mozambique

Top Master of Art Programma's in de Verenigde Maputo in Mozambique 2019

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

De levendige cultuur en de traditionele kunsten van Mozambique bieden internationale studenten de mogelijkheid om hun globale visie en ervaring uit te breiden onderwijs vanuit een uniek perspectief. De primaire taal van Mozambique is Portugees. Studenten kunnen vinden dat Mozambique is een goede plek om hun Portugese taalvaardigheden te verbeteren.

De tweede hoofdstad van Mozambique, Maputo is bekend om zijn gerenommeerde universiteiten en hun gevarieerde programma's. Afgezien van dat Universidade Eduardo Mondlane staat bekend om zijn innovatieve en verschillende opleidingen.

MA Opleidingen in de Verenigde Maputo in Mozambique

Lees meer

Master's degree in het management en educatieve administratie (MA)

Universidade Católica De Moçambique
Campus Voltijd Deeltijd February 2019 Mozambique Maputo

De Master in Educational Management en Bestuur wordt geregeld door de wet nr 27/2009 van 29 september op het Hoger Onderwijs, gepubliceerd in de Staatscourant Series I, nummer 38; het statuut van de Katholieke Universiteit van Mozambique en de voorschriften die gelden op de School of Education and Communication. [+]

De Master in Educational Management en Bestuur wordt geregeld door de wet nr 27/2009 van 29 september op het Hoger Onderwijs, gepubliceerd in de Staatscourant Series I, nummer 38; het statuut van de Katholieke Universiteit van Mozambique en de voorschriften die gelden op de School of Education and Communication.

De cursus heeft tot doel een analytisch en kritisch bewustzijn van het onderwijs te ontwikkelen, om de evaluatie mogelijkheden van organisatorische dynamiek te versterken, de onderwijspraktijken en de werking van educatieve en administratieve context van het onderwijs en leerproces, evenals de optimalisatie van de middelen en middelen zijn educatieve en community netwerk.

... [-]