MASTERSTUDIES

3 Masters of Arts in Mondiaal Leiderschap 2020

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van voortgezet onderwijs kunnen zich inschrijven in een masteropleiding. Een Master of Arts is een veel voorkomende graduaat dat studenten na te streven, terwijl in school. Na afronding van het programma, is het gebruikelijk om een ​​diploma en / of getuigschrift.

Wat is een MA in Global Leadership? Dit soort programma is ontworpen om studenten te helpen versterken hun leiderschapsvaardigheden en waardevolle kennis die hen zal helpen in het personeelsbestand. Gemeenschappelijke cursussen voor deze belangrijke omvatten begeleiding en het ontwikkelen van leiders wereldwijd, gedrag in organisaties in alle culturen, christelijk leiderschap, roeping en roeping. Sommige programma's hebben een religieuze nadruk, en anderen meer over leiderschap richten in heel andere culturen. Er kunnen studiebeurs mogelijkheden voor geïnteresseerde studenten, en er zijn ook mogelijkheden om online te studeren met deze geavanceerde opleiding.

Er zijn meerdere unieke voordelen die kunnen komen uit het bestuderen van de wereldwijde leiderschap op het graduate niveau.Studenten studeren belonen onderwerpen die meestal hen helpen om betere leiders te worden in hun toekomstige loopbaan. Veel mensen ook persoonlijke groei ervaren tijdens hun tijd op school vanwege de concepten die worden onderwezen.

Universiteiten over de hele wereld bieden MA opleidingen, en elk van hen rekent specifieke vergoedingen voor het collegegeld en boeken. Als u geïnteresseerd bent in de wereldwijde leiderschap bestuderen zijn, moet u de kosten met de school u van plan op het bijwonen van het onderzoek. De meeste studenten vinden dat de kosten is een waardevolle investering in hun toekomst.

Na het afstuderen, studenten hebben meestal een scala aan carrièremogelijkheden, afhankelijk van hun skillset, wensen en achtergrond. Degenen die de nadruk leggen in de theologie vaak blijven scholen om extra kennis op te doen. Sommigen worden professoren of leiders in de religieuze wereld. Het is ook gebruikelijk voor afgestudeerden aan het werk in verschillende functies bij bedrijven over de hele wereld.De MA cursussen is ontworpen om hen te helpen problemen op te lossen op de werkplek, neemt een leidende rol en effectief te communiceren.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een geavanceerde graad in de wereldwijde leiderschap zijn, dan moet je online solliciteren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

 

3 Resultaten in Mondiaal Leiderschap Filter

Master of Arts in wereldwijd leiderschap

Royal Roads University
MA
08 sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
13 maanden
08 jun 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Heb je een passie voor werken in een interculturele context als een wereldleider en denker? Het tweejarige gemengde MA in Global Leadership-programma behandelt de behoefte in ...

Lees meer

MA Wereldwijde communicatie, Leiderschap

Blanquerna - Universitat Ramon Llull
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze masteropleiding geeft studenten een goed begrip van de principes van mondiaal communicatielogo leiderschap en management binnen bedrijven en organisaties die opereren in ...

Lees meer

MA in Global Leadership in interculturele context

Redcliffe College
MA
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

Een postgraduaatopleiding voor degenen die betrokken zijn bij of de voorbereiding op een leidinggevende positie, bereidt u te leiden en uw organisatie te ontwikkelen in de con ...

Lees meer