MASTERSTUDIES

MA's in Mondiaal Leiderschap in Spanje

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Bij de voorbereiding voor een carrière in een internationaal verbonden gebied van business, zoals financiën of logistiek, kunnen de studenten een programma in de wereldwijde leiderschap te overwegen. Deze cursussen kunnen toestaan ​​dat een student aan de internationale ervaring die nodig zijn om te slagen in een verscheidenheid van disciplines te krijgen.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

MA Opleiding in Mondiaal Leiderschap in Spanje

1 Resultaten in Mondiaal Leiderschap, Spanje Filter

Master of Arts in wereldwijd leiderschap

Schellhammer Business School
MA
08 feb 2021
<
Voltijds
Engels
Frans
Duits
Spaans
Italiaans
Chinese
Japans
Russisch
Campus

De Master of Arts in Global Leadership biedt expertise in de voorhoede van menselijke en sociale ontwikkeling. Een programma voor diegenen die hun archetypische persoonlijke o ...

Lees meer