$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Mode in Polen

Een MA of master's degree is bedoeld voor studenten die een bachelordiploma hebben afgerond en die willen of nodig hebben diepgaande studies in een onderwerp van hun keuze. Deze programma's duren meestal tussen de een en twee jaar en kan nodig zijn voor een hoger niveau werkgelegenheid. Wat is een MA in Fashion in Polen? De mate wordt aangeboden door kunstacademies en regelmatige univers… Meer informatie

Een MA of master's degree is bedoeld voor studenten die een bachelordiploma hebben afgerond en die willen of nodig hebben diepgaande studies in een onderwerp van hun keuze. Deze programma's duren meestal tussen de een en twee jaar en kan nodig zijn voor een hoger niveau werkgelegenheid.

Wat is een MA in Fashion in Polen? De mate wordt aangeboden door kunstacademies en regelmatige universiteiten, en velen nemen een interdisciplinaire benadering van het begrip van de wereld van mode en design. Een aantal lezingen zijn gericht op fashion theorie. Studenten werken vaak individueel en gezamenlijk op projecten en nemen cursussen in kostuum ontwerp, ontwerper het naaien, mode tekening, mode en populaire cultuur en nog veel meer. Bij de voltooiing van de master's degree, zal een afgestudeerde vaak een portfolio van design projecten te laten zien aan potentiële werkgevers of kan een project voor verdere ontwikkeling voort te zetten.

De master's degree consolideert iemands vorige cursussen in de mode, kunst en design en brengt het naar het volgende niveau met een volledige voorbereiding voor de wereld van het werk in de mode-industrie of voor gevorderde studie in het veld.

De kostprijs van een MA in de mode is afhankelijk van de school of universiteit die de graad, de duur van de cursus, en de materialen die men moet kopen om projecten te voltooien. Een aantal studenten in aanmerking komen voor financiële mogelijkheden hulp, zoals studenten leningen, subsidies, beurzen en werken studie.

Degenen die een MA voltooien manier kunnen worden toegepast in de industrie in verschillende capaciteiten. Sommigen werken voor grote of kleine ontwerpers, worden kopers voor warenhuizen of raam dressers of kan in een carrière in de mode de journalistiek beginnen. Andere afgestudeerden kunnen een boetiek openen of starten hun eigen modelijn, terwijl de presentatie en de verkoop van hun originele ontwerpen.Het organiseren van modeshows, het creëren van mode-georiënteerde blogs en korte films kunnen andere mogelijkheden voor de afgestudeerde.

Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Lees meer over studeren in Polen
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Arts in Poznan
Poznań, Polen

Afdeling Scenografie aan de Faculteit Architectuur en Design bestaat uit vijf ontwerpen studio's, die een interdisciplinair ontwerpen en artistiek educatief werk gericht o ... +

Afdeling Scenografie aan de Faculteit Architectuur en Design bestaat uit vijf ontwerpen studio's, die een interdisciplinair ontwerpen en artistiek educatief werk gericht op bewuste en verantwoorde vormgeving van gedrag ... -
MA
Voltijds
Campus