MA Opleiding in Mode in de Verenigde South East England Verenigd Koninkrijk

Top Masters of Arts (M.A.) in Mode in de Verenigde South East England Verenigd Koninkrijk

Mode

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Mode-programma's kunnen mensen te onderwijzen over de verschillende aspecten van de mode en kunnen hen met de aanpak van een ontwerper naar het creëren van nieuwe accessoires, kleding en schoeisel. Sommige programma's kunnen zich richten op onderwerpen zoals de betrokken technologie, kunst en mode geschiedenis.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Beste Master of Arts Programma in Mode in de Verenigde South East England in UK

Lees meer

MA Fashion Marketing

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Epsom +1 more

Wereldwijde modemerken hebben creatieve denkers nodig om hun berichten effectief te communiceren via sociale media, digitale technologieën en creatieve PR-praktijken. Onze nieuwe MA-cursus combineert kernmarketing- en communicatievaardigheden om een ​​uitgebreide portfolio van kennis op te bouwen - centraal in deze snel veranderende sector en intrinsiek aan de hedendaagse mode-communicatoren van wereldklasse. [+]

MA Fashion Marketing

Wereldwijde modemerken hebben creatieve denkers nodig om hun berichten effectief te communiceren via sociale media, digitale technologieën en creatieve PR-praktijken. Onze nieuwe MA-cursus combineert kernmarketing- en communicatievaardigheden om een ​​uitgebreide portfolio van kennis op te bouwen - centraal in deze snel veranderende sector en intrinsiek aan de hedendaagse mode-communicatoren van wereldklasse.

Als student van deze cursus leert u hoe u merkgerichte campagnes kunt beheren en genereren en de vaardigheid ontwikkelt om strategieën te begrijpen en af ​​te leiden uit toekomstige trendgegevens.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime... [-]


MA Hedendaagse Juwelen

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Onze MA Contemporary Jewellery-cursus viert de bijdrage van individuele kunstenaars en ontwerpers. Hiermee kunt u de grenzen van uw praktijk verleggen door geavanceerde ideeën in juwelen te onderzoeken waaraan u eerder niet bent blootgesteld. [+]

MA hedendaagse juwelen

Onze MA Contemporary Jewellery-cursus viert de bijdrage van individuele kunstenaars en ontwerpers. Hiermee kunt u de grenzen van uw praktijk verleggen door geavanceerde ideeën in juwelen te onderzoeken waaraan u eerder niet bent blootgesteld.

Als student van deze cursus ben je vrij om een ​​verscheidenheid aan materialen te verkennen en te experimenteren met schaal, vorm, ornament en body-versiering in onze speciale faciliteiten.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester

Cursus overzicht

Onze cursus is ontvankelijk voor een breed scala aan onderwerpen en creatieve disciplines, waaronder beeldende kunst, mode, design en fotografie. Het is ontworpen om u aan te moedigen om de relatie tussen sieraden en andere verwante disciplines te verkennen.... [-]