MASTERSTUDIES

4 Master of Art Programma's in Modemanagement 2020

Een Master of Arts is een geavanceerde academische graad die beschikbaar is voor studenten die al een bacheloropleiding hebben voltooid en die verder willen studeren aan de humaniora, sociale wetenschappen of andere gebieden. De duur van een MA kan variëren, maar dit duurt meestal één tot twee jaar.

Wat is een MA in Fashion Management? Het is een programma op graduate niveau gericht op de zakelijke elementen gerelateerd aan mode. Programma's kunnen kijken naar marketing en management van design, bedrijven en textiel. De beschikbare cursussen zijn afhankelijk van de universiteit, maar kunnen branding in mode, bedrijfsethiek, projectbeheer, financiën en ondernemerschap, strategisch modebedrijfsbeheer, creatieve teambuilding, modewereld en supply chain management, modemarketing en merkbeheer en het beheer van veranderingen omvatten. en innovatie.

Een diploma in modemanagement leert studenten niet alleen hoe ze creatief problemen kunnen oplossen, maar het verbetert ook hun communicatie- en organisatievaardigheden. Deze trifecta kan iemands loopbaanmogelijkheden en professioneel en privé succes verbeteren.

Studenten kunnen willen leren over het collegegeld voor een MA in Fashion Management-programma. Er zijn echter geen universele kosten voor een graad. Om deze reden moeten aanvragers rechtstreeks contact opnemen met universiteiten om een ​​schatting te krijgen.

Carrières in de mode-industrie zijn concurrerend, maar een opleiding op graduate niveau in modebeheer kan iemand een voorsprong geven op de concurrentie. Afgestudeerden van een MA in Fashion Management worden mogelijk salonmanagers, modeconsulenten, directeuren van kwaliteitsborging, public relationsgoeroes, algemeen managers, marketingspecialisten, communicatiecoördinatoren of talent recruiters. Deze graad kan ook dienen als startpunt voor een doctoraat.

Studenten maken zich misschien zorgen dat ze geen MA in Fashion Management-programma bij hen in de buurt kunnen vinden. Dit is echter een populaire graad op universiteiten over de hele wereld. Veel scholen bieden de graad zelfs online aan. Meer leren is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Modemanagement Filter

Masterprogramma in Textile Value Chain Management (2 jaar)

University of Borås
MA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma bereidt je voor op een baan in management of gekwalificeerde onderzoeksfuncties op alle gebieden van een textielgerelateerd bedrijf, bijvoorbeeld productontwikke ...

Lees meer

MA in Fashion Business Management

University of Westminster
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze cursus zal u uitrusten met de strategische besluitvorming, leiderschap en probleemoplossende vaardigheden die u nodig hebt om een leider in de toekomst van ondernemende e ...

Lees meer

MA - Master of Arts in Fashion Management

United International Business Schools
MA
17 feb 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
9 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwart systeem (1 kwartaal = 10 weken). Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er meerdere ...

Lees meer

MA Fashion kopen

Regent’s University London
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Kopen en merchandising zijn gespecialiseerde retailfuncties, die de kern vormen van het vermogen van een modemerk om effectief te reageren op snel veranderende modetrends. Ze ...

Lees meer