close

Filters

Resultaten weergeven

MA Programma's in Micro-economie 2021

Een MA staat voor Master of Arts. Het is een graad op universitair niveau die meestal ongeveer twee jaar in beslag neemt. De meeste MA-programma's richten zich op de geesteswetenschappen, maar niet allemaal. Sommigen bieden een dergelijke graad voor velden in verband met de natuurwetenschappen en wiskunde. Wat is een MA in Microeconomics? Het is meestal een masterprogramma dat studenten voor… Meer informatie

Een MA staat voor Master of Arts. Het is een graad op universitair niveau die meestal ongeveer twee jaar in beslag neemt. De meeste MA-programma's richten zich op de geesteswetenschappen, maar niet allemaal. Sommigen bieden een dergelijke graad voor velden in verband met de natuurwetenschappen en wiskunde.

Wat is een MA in Microeconomics? Het is meestal een masterprogramma dat studenten voorziet van kwantitatieve vaardigheden en geavanceerde kennis die nodig is voor economische analyse in het bedrijfsleven, het bankwezen, de overheid of de adviessector. Studenten zouden zich kunnen inschrijven voor vakken als micro-economische theorie, macro-economische theorie, statistiek voor economen, econometrie en elementaire wiskundige economie. Een uitgebreid onderzoek kan nodig zijn voor de voltooiing van de graad.

Veel afgestudeerden ontdekken dat ze vaardigheden ontwikkelen op het gebied van rekenen, rekenen en timemanagement. Er zijn veel werkgevers die deze vaardigheden als nuttig kunnen beschouwen bij werknemers. Deze specifieke vaardigheden kunnen studenten ook helpen in hun dagelijks leven.

Veel factoren kunnen van invloed zijn op de kosten van scholing, inclusief locatie, indeling en duur van het programma. Houd hier rekening mee bij het onderzoeken van verschillende scholen en zoek een programma dat aansluit bij uw onderwijsbehoeften. Neem rechtstreeks contact op met de universiteit voor meer informatie over de kosten.

Een MA in Microeconomics kan een opstap zijn voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun studie. Afgestudeerden die een carrière na de voltooiing van hun diploma na te streven kunnen worden gekwalificeerd voor functies zoals actuariële analist, statisticus, financieel risico-analist, diplomatieke service officer, data scientist, consultant, forensische accountant of grootverbruiker. Met training in micro-economie vinden studenten mogelijk een baan in de publieke of private sector.

Sommige MA-programma's worden zowel online als in een traditionele omgeving aangeboden. Deze indeling is nuttig voor studenten die op afstand lessen willen bijwonen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Tartu
Tartu , Estland

MA in Quantitative Economics biedt studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analysemethoden.

MA in Quantitative Economics biedt studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analysemethoden. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
15 mrt 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op