close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Opleidingen in Medische Antropologie 2021

Een Master of Arts (MA) is een diploma gericht op sociale wetenschappen, menswetenschappen of schone kunsten. Het is een gevorderd niveau van post-secundair onderwijs na een bacheloropleiding die de inzetbaarheid en kennis over een bepaald onderwerp verbetert. Wat is een MA in Medische Antropologie? Dit type programma breidt zich uit over antropologie door zich te specialiseren in de studie van… Meer informatie

Een Master of Arts (MA) is een diploma gericht op sociale wetenschappen, menswetenschappen of schone kunsten. Het is een gevorderd niveau van post-secundair onderwijs na een bacheloropleiding die de inzetbaarheid en kennis over een bepaald onderwerp verbetert.

Wat is een MA in Medische Antropologie? Dit type programma breidt zich uit over antropologie door zich te specialiseren in de studie van gezondheid en ziekte in populaties door de tijd heen. Geleerden analyseren de aanpassing en ontwikkeling van de mens terwijl ze rekening houden met gezondheidszorg en ziekterisico's om conclusies te kunnen trekken. Het programma bevat vaak een theoretische, moderne en historische reden om gezondheidsproblemen in het heden te voorkomen en te behandelen. Sommige programma's bieden leerintegratie in gemeenschappen of veldtraining om geleerden te betrekken bij de gemeenschap om hen heen.

Een MA in Medische Antropologie biedt andere vaak gevraagde vaardigheden die van toepassing zijn buiten het veld, zoals managementvaardigheden. Cultureel begrip en een antropologisch wereldbeeld kunnen helpen bij het begrijpen van andermans perspectieven om wederzijds begrip te krijgen of oplossingen te vinden voor interpersoonlijke problemen.

Een masterdiploma biedt uitgebreide kennis van deskundige opvoeders, maar dit brengt kosten met zich mee. Er zijn geen specifieke universele kosten voor een opleiding, maar elke universiteit kan een gepersonaliseerde schatting van de totale kosten voor deelname aan zowel regionale als internationale deelnemers aan het programma aanbieden.

Met de kennis van de volksgezondheid, kunnen carrières worden gevonden voor afgestudeerden met een MA in medische antropologie op verschillende medische gebieden. Gezondheidsvoorlichters gebruiken uitgebreide kennis van antropologie om anderen te leren over ziekte en hoe het wordt verspreid. Beleidsanalisten en outreach-coördinatoren gebruiken analyses om uit te reiken en actie te ondernemen om uitbraken te beheersen. Epidemiologen evalueren prevalente ziektesteekproeven en proberen situaties van volksgezondheid te voorkomen door gebruik te maken van de leer van eerdere uitbraken.

Geïnteresseerde individuen kunnen programma's vinden voor een MA die digitaal of traditioneel op de campus wordt aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Vrije Universiteit Amsterdam
Amsterdam, Nederlanden

In deze interdisciplinaire specialisatie leer je medische ideeën binnen hun tijd en cultuur te contextualiseren en een breed scala aan bronnen te analyseren, waaronder histori ... +

In deze interdisciplinaire specialisatie leer je medische ideeën binnen hun tijd en cultuur te contextualiseren en een breed scala aan bronnen te analyseren, waaronder historische artefacten, strips en films, medische teksten en publicaties over gezondheidsjournalistiek. -
MA
Voltijds
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op