MA in Marketing in de Verenigde South West England Verenigd Koninkrijk

Top Master of Art Programma's in Marketing in de Verenigde South West England Verenigd Koninkrijk

Marketing

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Marketing is de motor achter het succes en de groei van veel bedrijven. Het doen van een postgraduatedegree in Marketing zal ingaan op een brede waaier van disciplines, vandaar, het hangt af van de andere studie cursus genomen voor een naar rechts Marketing graad in marketing aan te nemen bepalen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Top MA Opleiding in Marketing in de Verenigde South West England in UK

Lees meer

Ma In Business En Management (marketing)

Bath Spa University
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 32 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Bath +1 more

Word zakelijk leider van de toekomst met deze carrière-verbetering van de post-hbo kwalificatie. Deze cursus is voor mensen die op zoek naar een geloofwaardige postgraduaat Business and Management kwalificatie met een specialisme in het internationale bedrijfsleven. [+]

MA Programma's in Marketing in de Verenigde South West England Verenigd Koninkrijk. Zijn gespecialiseerd in het internationale bedrijfsleven het bestuderen van deze bad Business School MA. Biedt een solide basis in het bedrijfsleven, in combinatie met een met name genoemde specialisme in Marketing. Beschikt u over commercieel inzicht, kennis, zakelijke en professionele vaardigheden die nodig zijn om te slagen. Bereidt u te bloeien in leidinggevende rollen in de mondiale zakelijke omgeving. Word zakelijk leider van de toekomst met deze carrière-verbetering van de post-hbo kwalificatie. Deze cursus is voor mensen die op zoek naar een geloofwaardige postgraduaat Business and Management kwalificatie met een specialisme in het internationale bedrijfsleven. Voorafgaand werkervaring en een eerste graad in Business and Management zijn niet essentieel; verkennen we de fundamentele principes van het bedrijfsleven en het management met een focus op uw inzetbaarheid. Overzicht Op een gevorderd niveau, zult u bestuderen van een aantal organisaties en de snel veranderende omgeving waarin ze zowel nationaal als internationaal actief zijn. U zult specialiseren door het bestuderen en onderzoeken op het gebied van het internationale bedrijfsleven. Verwachten dat je academische onderzoeksvaardigheden en praktische management vaardigheden te verbeteren. U zult deze met het oog op de menselijke hulpbronnen te beheren nodig, gebruik maken van complexe organisatorische systemen en het gezicht van de uitdagende kwesties die het bedrijfsleven in een voorzichtige, realistische en effectieve manier. Terwijl onafhankelijke studie is de sleutel op masterniveau, Bath Spa University is een toonaangevende,-teaching gericht University, wij ondersteunen u dus uw hele graad. Je leert door... [-]