$close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Marketing van luxe goederen 2021/2022

De Master of Arts, of MA, is een algemeen erkende educatieve prestatie toegekend aan degenen die effectief rigoureuze cursussen voltooien in wat in het algemeen een liberaal op kunst gebaseerd veld is. Sommige mensen gebruiken de Master of Arts als een springplank naar het behalen van een doctoraat, terwijl anderen onmiddellijk het personeelsbestand betreden nadat het is beveiligd. Wat is een MA… Meer informatie

De Master of Arts, of MA, is een algemeen erkende educatieve prestatie toegekend aan degenen die effectief rigoureuze cursussen voltooien in wat in het algemeen een liberaal op kunst gebaseerd veld is. Sommige mensen gebruiken de Master of Arts als een springplank naar het behalen van een doctoraat, terwijl anderen onmiddellijk het personeelsbestand betreden nadat het is beveiligd.

Wat is een MA in luxe marketing eigenlijk? Dit uitgebreide geavanceerde programma wordt vaak binnen ongeveer twee jaar voltooid en biedt studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​lonende carrière te creëren waarin hoogwaardige producten en diensten worden verkocht. Gemeenschappelijke studiegebieden in de Master of Arts in luxe marketing-opleidingen omvatten onder meer merkontwikkeling, luxe marketingstrategie, design, mode en internationaal consumentisme. Er wordt vaak extra nadruk gelegd op het koopgedrag van consumenten en het beoordelen van de effectiviteit van marketingtechnieken en campagnes.

Veel mensen volgen de Master of Arts, omdat master-houders geneigd zijn om meer geld te verdienen dan mensen zonder graden of in mindere mate. Bovendien zijn afgestudeerden meestal gekwalificeerd voor een breder scala van wereldwijde functies dan ze waren voordat het behalen van de master's degree.

Aanzienlijke variatie bestaat in de kosten van een Master in Luxury Marketing-programma naar de andere. Hierdoor krijgen studenten de opdracht om met elke school van belang te overleggen voor nauwkeurige collegegelden en informatie.

Degenen die met succes een Master of Arts in luxe-marketing veiligstellen, zijn voorbereid op een groot aantal op retail gebaseerde carrières over de hele wereld. Velen gaan door met werken in marketing, public relations, bedrijfsontwikkeling, bedrijfsbeheer of strategische planning. Anderen gaan intern voor luxe merken werken, terwijl anderen er toch voor kiezen om luxe marketing of een soortgelijk onderwerp te onderwijzen op het niveau van de universiteit of de universiteit.

Degenen die op zoek zijn naar meer informatie over de mogelijkheden die er zijn voor mensen met luxe marketingonderwijs, worden aangemoedigd om onze database van verwante programma's die over de hele wereld beschikbaar zijn te verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Richmond The American International University in London
Kensington, Verenigd Koninkrijk

De MA in Luxury Brand Management aangeboden in samenwerking met Condé Nast College is een eenjarig fulltime of twee jaar part-time intensief programma dat wordt gegeven op onz ... +

De MA in Luxury Brand Management aangeboden in samenwerking met Condé Nast College is een eenjarig fulltime of twee jaar part-time intensief programma dat wordt gegeven op onze Kensington-campus. De master is zo ontworpen dat studenten management-, marketing- en ondernemersvaardigheden ontwikkelen om een ​​opwindende carrière in luxegoederen, diensten en het beheer van modemerken te verkennen. -
MA
Voltijds
Engels
Campus