MASTERSTUDIES

2 MA's in Maritiem Beheer 2020

Een master of arts (MA) biedt studenten de gelegenheid om verder te vorderen in hun bestaande carrières en interesses. Terwijl een paar studenten ervoor kiezen om deze programma's direct na het behalen van een bacheloropleiding te kiezen, kiezen veel om terug te keren na het behalen van werkervaring op een bepaald gebied.

Wat is een MA in het maritieme management? Deze opleiding kan potentieel studenten de benodigde middelen geven om de complexe werking van de maritieme industrie te begrijpen. Veel instellingen hebben betrekking op de wereldwijde supply chains in verband met het goederenvervoer over zee. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan specialisaties binnen de maritieme industrie, waaronder onderwijs en opleiding, scheepvaart en havenbeheer, wet en beleid en veiligheid en milieuadministratie. Studenten beginnen vaak met fundamentele cursussen en gaan dan verder naar meer gespecialiseerde kennis.

Er kan een aantal voordelen zijn die studenten kunnen krijgen door het afronden van een programma.Met een ontwikkelende wereldeconomie is het vervoer van goederen over zee een centraal punt voor veel organisaties. Een ontwikkeld begrip van de maritieme industrie en de unieke problemen ervan kunnen de afgestudeerden helpen om betere banen te vinden, samen met hogere salarissen.

De kosten van de studie kunnen variëren op basis van de aanwezigheid van de instelling en de duur van de studie. Veel programma's duurt ongeveer twee jaar, maar kunnen min of meer tijd op basis van het individu kosten. Het voltooien van onderzoek en het voorbereiden van fondsen kan studenten helpen om de beste optie voor hen te vinden.

Na het afronden van de programma's kunnen geleerden naar een aantal organisaties zoeken. Vele kunnen kansen vinden bij rederijen die het goederenvervoer beheren, terwijl anderen kansen kunnen vinden bij internationale fabrikanten en distributeurs. Individuen kunnen zich bevinden in magazijnen of dokken, en sommigen vinden zelfs werk direct op schepen.Daarnaast kunnen sommige afgestudeerden lucratieve posities vinden voor overheid of internationale organisaties die de maritieme industrie willen reguleren.

Het voltooien van een MA in het maritieme management heeft de kans om afgestudeerden te helpen een reeks nieuwe carriereopties te vinden. Een aanzienlijke selectie van instellingen biedt programma's aan, en online opties bieden meer flexibiliteit voor drukke personen. Om te beginnen, zoek je programma hieronder en direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Maritiem Beheer Filter

Master of Arts in Maritime Civilizations

University of Haifa, International School
MA
okt 2020
<
Voltijd
15 mrt 2020
Engels
Campus

Het internationale MA-programma in maritieme beschavingen biedt studenten een uitzonderlijke kans om de geschiedenis, archeologie en structuur van maritieme samenlevingen te v ...

Lees meer

Master of Arts in Global Maritime Archaeology

University of Malta
MA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
Engels
Campus

De MA in Global Maritime Archaeology wordt aangeboden door de University of Malta in samenwerking met het Western Australian Museum. Via de MA in Global Maritime Archeology ve ...

Lees meer