Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Graduate Studies in Managementstudies in Zuid-Afrika

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Master of Arts Programma in Managementstudies in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in Afrika

1 Resultaten in Managementstudies, Zuid-Afrika

University of Johannesburg

Deze cursus masteropleiding bestaat uit een verplichte en drie keuzevakken in te vullen, evenals een verplichte kleine proefschrift. De verplichte module is een onderzoek ... [+]

MA in Public Management and Governance (CW)

Deze cursus masteropleiding bestaat uit een verplichte en drie keuzevakken in te vullen, evenals een verplichte kleine proefschrift. De verplichte module is een onderzoeksmethodologie-module en wordt aangevuld met drie aanvullende keuzemodules.

Het verplichte proefschrift heeft de vorm van een onderzoeksproject.

De cursussen Master's Degree-structuur voorziet in twee gespecialiseerde subdisciplinaire foci of in een algemene PMG-focus door een willekeurige keuze uit drie keuzevakken uit een van de mogelijke negen beschikbare modules. Een gespecialiseerde focus ligt op de evaluatie van algemeen beleid en bestuur van de publieke sector en de tweede richt zich op een specialisatie in geavanceerd gemeentelijk management en governance.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands