3 MA Opleidingen in Managementstudies in Singapore for 2024

MA Opleidingen in Managementstudies in Singapore for 2024Filter
  • MA Kunst en cultureel leiderschap

    LASALLE College of the Arts

    • Singapore, Singapore

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het MA Arts and Cultural Leadership-programma voorziet beoefenaars en managers van leiderschapscapaciteiten voor de dynamische en snel evoluerende culturele en creatieve sectoren. Het is een aanvulling op individuen die hun creativiteit willen benutten en voedt leiders die zich kunnen aanpassen aan complexe omgevingen om leiderschapsrollen op zich te nemen in gemeenschapsinitiatieven, openbare instellingen, de particuliere en commerciële sector en non-profitorganisaties.

    • Singapore, Singapore

    Full time, Deeltijd

    13 maanden

    Op de campus

    Engels

    Verbeter uw carrière op het gebied van logistiek en supply chain management met ons masterprogramma dat u helpt zakelijke uitdagingen te analyseren en deze effectief op te lossen. Ons programma, Master of Arts in Logistics & Supply chain management, is toegekend door de University of Greenwich, een van de beste universiteiten ter wereld.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 5 more

    Deeltijd

    15 maanden

    Blended

    Engels

    Ons parttime, online MA Digital Management-programma is ontworpen om u in staat te stellen de uitdagingen van onze onzekere moderne wereld aan te gaan, maar met een schema dat een transformatieve reis verbetert. Samen met klasgenoten van over de hele wereld word je een nieuw soort leider; een die zich aanpast, samenwerkt en creatief is. Ga verder dan andere conventionele masterprogramma's en denkpraktijken over het creëren van effectieve teams en zakelijke waarden.