MASTERSTUDIES

MA Programma's in Managementstudies in Polen

Na ongeveer twee jaar gespecialiseerde cursussen in een vakgebied, worden de studenten bekroond met een MA of master's degree. Dit wordt vaak verkregen na voltooiing van een bacheloropleiding in dezelfde of soortgelijke vakgebied.

Wat is een MA in Management in Polen? De opleiding geeft de student een brede en diepgaande instructie in management. Studenten beginnen meestal door het nemen van lessen in de boekhouding, financiën, human resources, operations management, en andere cursussen, en kan een gebied van specialisatie te kiezen. Degenen die hebben gewerkt voor een bepaald aantal jaren in een bedrijf kan een andere track die is gericht op professionals en behandelt onderwerpen zoals de motivatie van werknemers, werkplaats veiligheid, business recht en ethiek, en internationale business principles te kiezen.

Het voordeel van een MA in Management is dat het stolt het zakelijke, financiële en management kennis en maakt het mogelijk afgestudeerden bedreven in het omgaan met het management theorie en praktische zakelijke situaties worden.

Niet alle programma's zijn hetzelfde, en factoren zoals de locatie van de school, beschikbaar online cursussen, de populariteit van het programma, onder meer van invloed op de kosten van elk programma. Studenten kunnen om financiële steun, zoals beurzen en subsidies of zich bezighouden met het werk studie. Een aantal studenten hun loopbaan tijdens het werken in de richting van de mate op een part-time basis.

Degenen die een MA te voltooien in Management kan de wereld van het werk op een hoger niveau met een royaal salaris in een leidinggevende functie in te voeren. Bijna alle middelgrote en grote bedrijven vereisen gekwalificeerd management, en deze graad geeft afgestudeerden een duidelijk voordeel in de corporate wereld.Afgestudeerden kunnen ook ondernemer te worden en beginnen met hun eigen bedrijf of werk bij een adviesbureau en dienen als adviseurs voor bedrijven.

Het programma dat geschikt is voor u wacht. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Managementstudies, Polen Filter

Ma in het management

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
MA
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

specialisatie: International Management 2. specialisatie: Small Business Economics & Management (SBE & M)

Lees meer