MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts (M.A.) in Managementstudies in Kenia 2020

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

Een land in Oost-Afrika heet officieel de Republiek Kenia. Hoewel het onderwijssysteem was koloniale en Groot-Brittannië, het land heeft vandaag een 8-4-4 systeem van het onderwijs. 8 jaar basisonderwijs en 4 jaar voor het secundair onderwijs. De universitaire opleiding duurt 4 jaar. Deze vervangen het 7-4-2-3 systeem.

Deeltijd Master of Arts (MA) in Managementstudies in Kenia

3 Resultaten in Managementstudies, Kenia Filter

Master of arts in leiderschap (mal)

Pan Africa Christian University
MA
<
Voltijds
<
27 maanden
Engels
Campus
Online

De Master of Arts in Leadership is opzettelijk om studenten en professionals te voorzien van leiderschapskwalificaties voor effectiviteit in toonaangevende teams en organisati ...

Lees meer

Master of Arts in organiserend leiderschap

Africa International University
MA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit is een tweejarig programma dat het platform biedt voor de ontwikkeling van scherpzinnige leiderschapscompetenties voor christelijke leiders met verschillende achtergronden ...

Lees meer

Master of Arts in leiderschap studies (mals)

International Leadership University - ILU
MA
jan 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Campus

De Master of Arts in Leadership Studies is een tweejarig programma dat de leerling met de theorie, kritisch-denken en besluitvorming vaardigheden uitrust.

Lees meer