M.A. in Management Studies in de Verenigde Kingston upon Thames Verenigd Koninkrijk

Top Graduate Studies in Management Studies in de Verenigde Kingston upon Thames Verenigd Koninkrijk

Management Studies

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

In een programma voor het beheer, kunnen de studenten leren belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zelfreflectie, planning en teambuilding. Veel programma's zich ook richten op ethische en culturele verschillen op de werkvloer. Deze onderwerpen vaak helpen studenten voor te bereiden voor een entry-level positie in het management na hun studies.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Kingston upon Thames is gelegen in het zuidwesten van Londen. Kingston University en Kingston College bevinden zich daar, samen met de 12e eeuwse kerk, Kingston Bridge, Out of Order sculptuur van David Mach en andere bezienswaardigheden.

Top M.A. in Management Studies in de Verenigde Kingston upon Thames in UK

Lees meer

Ma Beheren In De Creatieve Economie

Kingston University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2  September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De creatieve industrie is snel overtreft de traditionele industrieën, met een toenemend aantal landen ze te plaatsen in het centrum van hun economische ontwikkeling. De welvaart van de mensen over de hele wereld is afhankelijk van de creativiteit van ontwerpers, schrijvers, filmmakers, muzikanten, architecten en andere 'content' makers op een manier die het nooit eerder heeft gedaan. [+]

Kies Managing Kingston's in de creatieve economie MA

De creatieve industrie is snel overtreft de traditionele industrieën, met een toenemend aantal landen ze te plaatsen in het centrum van hun economische ontwikkeling. De welvaart van de mensen over de hele wereld is afhankelijk van de creativiteit van ontwerpers, schrijvers, filmmakers, muzikanten, architecten en andere 'content' makers op een manier die het nooit eerder heeft gedaan.

De Cox Beoordeling van Creativity in Business (2005), in opdracht van de Britse regering, aangehaald ontwerp als "wat verbindt creativiteit en innovatie, is het vormen ideeën om praktische en aantrekkelijke proposities voor de gebruikers of klanten worden". Creatieve Economie MA cursussen van Kingston Business School's zijn het resultaat van deze beoordeling, als centers of excellence werden geselecteerd om te helpen overbruggen deze kloof tussen de pure kunstenaarschap van creatieven en het bedrijfsleven know-how om te helpen hun ideeën op de vlucht.... [-]