148 MA Opleidingen in Managementstudies in Europa for 2024

MA Opleidingen in Managementstudies in Europa for 2024Filter
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    12 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Je beschikt misschien over uitstekende technische marketingexpertise, maar wat jou echt onderscheidt van andere kandidaten kan een masterdiploma in management en internationale marketing zijn. In zo'n creatief, inspirerend en divers vakgebied loont het om uw zakelijke kennis en uw vermogen om mensen, tijd en projecten te beheren, aan te tonen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Schrijf u in voor IU's online masterprogramma in productmanagement om de vaardigheden en kennis te verwerven die essentieel zijn voor succes in het huidige competitieve zakelijke landschap. Via een uitgebreid curriculum ontwikkel je de expertise om succesvolle producten te creëren en te beheren, van het begin tot de lancering, waarbij je gebruik maakt van marktinzichten, strategische planning en effectieve communicatie.

    • Gibraltar, Gibraltar

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    University of Gibraltar zowel fulltime als parttime aangeboden en is een op carrière gericht programma gericht op aspirant-leiders binnen het ambtenarenapparaat en de privésector.

    • Marbella, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinese, Russisch

    De Master of Arts in Global Leadership biedt expertise in de voorhoede van menselijke en sociale ontwikkeling. Een programma voor diegenen die hun archetypische persoonlijke ontwikkeling en vervulling willen en ook willen bijdragen aan een betere wereld met collectieve menselijke evolutie. Je krijgt het resultaat van 40 jaar verkenning, onderzoek, studie, analyse, begrip en ontwikkeling om de toekomstige generaties een positief perspectief te geven. Alles moet opnieuw worden opgebouwd met de geest van de 'archetypen van de ziel': politiek, economie, bankwezen, onderwijs, levensstijl, gerechtigheid, veiligheid, evenwicht en vrede voor menselijke ontwikkeling.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA Creative and Cultural Industries-cursus levert uitgebreide kennis en begrip van theorie en praktijk die relevant zijn voor het brede veld van Creative and Cultural Industries (CCI's). Studenten zullen belangrijke mondiale theoretische perspectieven en beleidsbenaderingen, sectorgebaseerde praktijken, problemen en debatten, hulpmiddelen en inzichten in bewijsmateriaal en besluitvorming voor strategie en onderneming op individueel, organisatorisch en overheidsniveau tegenkomen. Door middel van onderwezen cursussen, praktijkgericht leren en onderzoek, zullen studenten bereid zijn om gekwalificeerd management uit te voeren, bedrijfsstrategieën te leiden, beleid te ontwerpen en ondernemerschap in CCI's uit te oefenen.

    • Msida, Malta

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA in Global Maritime Archaeology wordt aangeboden door de University of Malta in samenwerking met het Western Australian Museum. Via de MA in Global Maritime Archeology verzamelen studenten kennis van een breed scala aan facetten die binnen deze discipline vallen.

    • Munich, Duitsland
    • Berlin, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer een Master of Arts in Brand Management. Dit MA-programma voor media- en communicatiebeheer wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campussen in München en Berlijn, Duitsland.

    • Venice, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma stelt u in staat vaardigheid te verwerven in een Aziatische of Noord-Afrikaanse taal en helpt u een grondige kennis te verwerven van de economische, juridische, historische en politieke aspecten van het relevante geografische gebied.

    • Fürth, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze master stelt je in staat een uitstekende leider te worden in een breed scala van bedrijven in een geglobaliseerde wereld. Versterk uw strategische vaardigheden, evenals uw marketing- en bedrijfsmanagementvaardigheden!

    • Worms, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding Global Trade Management (GTM MA) is een bedrijfskundige opleiding met een focus op internationale en vooral buitenlandse handelsgerelateerde aspecten. De opleiding kwalificeert afgestudeerden om uitdagende leidinggevende functies op zich te nemen, zowel in Duitsland als in het buitenland. Het geeft studenten een brede en geïntegreerde kennis van het bedrijfsleven en buitenlandse handelsbetrekkingen. Niet alleen wordt de basiskennis van de bedrijfskunde van de studenten geconsolideerd, in de colleges wordt ook aandacht besteed aan actuele trends in de bedrijfspraktijk en werken docenten hiervoor nauw samen met vertegenwoordigers van bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. De nieuwste kennis die in lessen wordt behandeld, draait om internationaliteit en praktische implementatie.

    • Saint Julian's, Malta

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Begin uw reis om een impactvolle leider in de toekomst te worden met onze MA Business and Management-cursus. U wordt ondergedompeld in een masterclass van een jaar over wat succes definieert in modern bedrijfsbeheer, en levert een uitzonderlijk rendement op uw investering op.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben een interdisciplinair perspectief op vraagstukken van vrede, kwetsbaarheid en onveiligheid. Je krijgt een basis in concepten van conflict, veiligheid en ontwikkeling.

    • Barcelona, Spanje

    Full time, Deeltijd

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Nijmegen, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De creatieve industrie is een snel veranderende sector waar de nadruk altijd lijkt te liggen op de spanning tussen creativiteit en commercie. Kijk met de MA in Creative Industries naar veel gebieden van de creatieve industrie: mode, muziek, film en televisie, sociale media en onderwijs.