103 Deeltijd MA Opleidingen in Managementstudies 2024

Deeltijd MA Opleidingen in Managementstudies 2024Filter
    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om een niet-gouvernementele organisatie te leiden en sociale verbetering overal ter wereld te bewerkstelligen met je Johns Hopkins Master of Arts in management van niet-gouvernementele organisaties (NGO's). Leer een team te beheren en begrijp hoe u kritieke analyses en probleemoplossingen kunt toepassen om oplossingen te vinden om de impact van een bestaande organisatie te vergroten - of neem alles wat u leert en creëer een nieuwe organisatie om u te concentreren op alle kwesties die uw passie doen ontbranden.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Schrijf u in voor IU's online masterprogramma in productmanagement om de vaardigheden en kennis te verwerven die essentieel zijn voor succes in het huidige competitieve zakelijke landschap. Via een uitgebreid curriculum ontwikkel je de expertise om succesvolle producten te creëren en te beheren, van het begin tot de lancering, waarbij je gebruik maakt van marktinzichten, strategische planning en effectieve communicatie.

    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

    Deeltijd

    2 jaar

    Blended

    Engels

    Aan de Universiteit van Manchester geloven we dat docenten krachtige beïnvloeders zijn en een belangrijke stem hebben in een snel globaliserende wereld. Het is onze bedoeling om onderwijsleiders in staat te stellen moeilijke uitdagingen aan te gaan bij het globaliseren van onderwijsruimten met mededogen en competentie.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA Creative and Cultural Industries-cursus levert uitgebreide kennis en begrip van theorie en praktijk die relevant zijn voor het brede veld van Creative and Cultural Industries (CCI's). Studenten zullen belangrijke mondiale theoretische perspectieven en beleidsbenaderingen, sectorgebaseerde praktijken, problemen en debatten, hulpmiddelen en inzichten in bewijsmateriaal en besluitvorming voor strategie en onderneming op individueel, organisatorisch en overheidsniveau tegenkomen. Door middel van onderwezen cursussen, praktijkgericht leren en onderzoek, zullen studenten bereid zijn om gekwalificeerd management uit te voeren, bedrijfsstrategieën te leiden, beleid te ontwerpen en ondernemerschap in CCI's uit te oefenen.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben een interdisciplinair perspectief op vraagstukken van vrede, kwetsbaarheid en onveiligheid. Je krijgt een basis in concepten van conflict, veiligheid en ontwikkeling.

    • Barcelona, Spanje

    Full time, Deeltijd

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master in Business Innovation aan GBSB Global Business School is een graad die bedrijfsprofessionals van vandaag verandert in de leiders, drijfveren en innovatievoorvechters van morgen. Dit programma stimuleert en ontwikkelt het innovatieve potentieel dat studenten bezitten. Het is ontworpen om een impact te hebben op studenten en hun vermogen om innovatieve processen effectief te beheren, te verwoorden en te implementeren op hun werkplek.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MA in Luxury Brand Management wordt aangeboden in samenwerking met onze partner Richmond University en maakt gebruik van de kennis en expertise van Condé Nast. Al meer dan 100 jaar staat Condé Nast synoniem voor boeiende, visueel aantrekkelijke en innovatieve publicaties met de nadruk op luxe. Titels zoals Tatler, GQ, World of Interiors en Vogue werken allemaal nauw samen met hun luxe adverteerders en onze contract publishing-divisie maakt content voor enkele van 's werelds toonaangevende luxe merken, waaronder Ferrari, Swarovski, Mercedes-Benz en Mandarin Oriental Hotels.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Onze MA Visual Communication Design (Management), is gemaakt om te voldoen aan de eisen van het 21e-eeuwse ontwerpdenken en is uniek in zijn focus om je voor te bereiden op opkomende carrières. De cursus is gemaakt voor aspirant-professionals in de ontwerpsector en biedt u de mogelijkheid om uw creatieve talent naar de voorgrond te brengen terwijl u essentiële moderne disciplines leert aan de zakelijke kant van de ontwerp- en visuele communicatie-industrie. Deze MA is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en is bedoeld voor toekomstige managers die ontwerpleiderschapstechnieken zullen gebruiken en ontwerpbeheerstrategieën zullen toepassen om succesvolle resultaten in hun organisaties te stimuleren.

    • Lüneburg, Duitsland

    Deeltijd

    4 semesters

    Blended

    Engels

    De masteropleiding Governance and Human Rights verbindt de wetenschapstheorie met de praktische toepassing ervan. In zeven modules leren de studenten juridische en politieke theorieën over bestuur en internationale en regionale mensenrechtenregimes te analyseren en te begrijpen, en hoe deze met elkaar samenhangen.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    14 maanden

    Op de campus

    Engels

    Niet alle managers zijn leiders - toch bekleden de meest effectieve managers vaak hogere leidinggevende functies. De meest geavanceerde onder hen zullen niet alleen het succes van hun eigen bedrijf stimuleren, maar ook het landschap van een hele branche beïnvloeden. Dit vereist een toewijding aan uitmuntendheid, een toewijding om te leren en voorop te lopen in zakelijke trends. Ons programma biedt u inzicht in mondiale bedrijfspraktijken, het vermogen tot innovatief denken en de motiverende vaardigheden die niet alleen nodig zijn om mensen te managen, maar ook om ze achter u te krijgen. Onze professoren helpen u om uw vaardigheden te vergroten om oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen en situaties. U begrijpt hoe u trends in de branche en hun impact op uw organisatie kunt analyseren en hoe u organisatieveranderingen kunt anticiperen, plannen en uitvoeren.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De belangrijkste doelstellingen van dit parttime online programma zijn om professionals die werkzaam zijn in de juridische, zakelijke, voortgezette en hoger onderwijssectoren aan te moedigen hun professionele ontwikkeling voort te zetten als zakelijke professionals die werkzaam zijn in instellingen voor hoger onderwijs. Onze nadruk ligt op het bieden van een zeer flexibele en collaboratieve benadering om de carrière te verbeteren van degenen die op ondersteunende afdelingen werken, zoals registratie, beoordelingen, werving en meer gebieden met de universitaire infrastructuur. Dit programma wordt puur online uitgevoerd met hoogwaardige, ervaren en toegewijde supervisie, wat de mogelijkheid biedt voor maximale flexibiliteit met behoud van een kritische creatieve benadering van leren.

    • Germany Online, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Duits

    De verbindende aanpak van het AKAD-masterprogramma "Global Management and Communication (MA)" voldoet in hoge mate aan de eisen van de huidige professionele velden in het hoger management. Onderwerpen van Global Management en International Communications zijn nauw met elkaar verbonden.

    • Victoria, Canada

    Full time, Deeltijd

    13 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het MA in Global Leadership-programma richt zich op de behoefte in de samenleving om professionals en bedrijfsleiders in zowel de private als de publieke sector op te leiden en te ontwikkelen om in een mondiale of multiculturele context te kunnen werken. De wereldwijd ingestelde professionele en zakelijke leider is in staat om systemisch te denken en te communiceren met diverse mensen in een multiculturele context. De wereldgerichte leider beschikt over uitgebreide kennis van de sociaal-politieke en economische dynamiek die de mondiale wereld aandrijft, is verankerd in een reeks kernwaarden die alle mensen respecteert, ongeacht ras, religie, geslacht, leeftijd, sociaaleconomische status, klasse. , geografie, enz., en is in staat tot zelfgroei, zelfbewustzijn, veerkracht en aanpassingsvermogen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze veelzijdige cursus onderzoekt de structuur en geschiedenis van de culturele en creatieve industrie en verkent praktische en theoretische problemen waarmee culturele ondernemers, professionals en beleidsmakers worden geconfronteerd. Met behulp van een reeks analytische instrumenten uit sociologie, media en culturele studies, maakt de cursus gebruik van het onderwijs, onderzoek en professionele expertise van zowel King's academici als professionals die in het veld werken. Bij uitstek geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in de culturele, media- en creatieve sector.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De King's Education Management MA is bedoeld voor onderwijsprofessionals die streven naar management- en leiderschapsfuncties in het onderwijs en voor wetenschappers met interesse in dit vakgebied. Het programma is gericht op de uitdagingen waarmee onderwijsinstellingen over de hele wereld tegenwoordig worden geconfronteerd en is ontworpen om de expertise en kritische besluitvormingsmogelijkheden te ontwikkelen die nodig zijn voor degenen die belast zijn met toonaangevende moderne onderwijsorganisaties.