Master of Arts (MA) in Valletta op Malta

Beste Masters of Arts in Valletta op Malta 2018

Master

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

De prachtige hoofdstad van Malta, Valletta is bekend dat de thuisbasis van enkele van de beste onderwijsinstellingen zijn. Universiteiten, zoals de Universiteit van Malta staan ​​bekend om het gevarieerde aanbod van cursussen en succesvolle alumni.

Master of Art Opleidingen in Valletta op Malta

Lees meer

Ma In Oceaan Bestuur

University of Malta
Campus Voltijd October 2018 Malta Glen

Deze masteropleiding op Ocean Governance worden aangeboden door de Universiteit van Malta in samenwerking met het International Ocean Institute is uniek in haar aanpak - het de bedoeling om een ​​kennisbasis die in wezen legaal, maar die ook duikt in de natuurlijke en sociale wetenschappen om te bepalen hoe een effectief regelgevend kader moet smeden . [+]

Oceaan Governance is een onderwerp van toenemende betekenis en zorg in de 21e eeuw. Het 1982 VN-recht van de zee-verdrag en andere internationale rechtsinstrumenten zijn nuttige hulpmiddelen dat de regel van het internationale zeerecht te vrijwaren. Ondanks hun waardevolle bijdrage opkomende internationale bezorgdheid, voornamelijk op basis van de escalerende crisis van onduurzaamheid, aanzetten tot een dringende behoefte aan nieuwe trans-disciplinaire benaderingen op oceaan bestuur verkennen ,. Blijkbaar is een meer uitgebreide, juridisch kader nodig om het verbeteren van de manier waarop staten en hun onderdanen te handhaven van de rechtsstaat in mariene gebieden buiten nationale jurisdictie en in het reguleren van antropogene activiteiten waardoor de oceanen en hun rijkdommen. Nieuwe problemen en bedreigingen, zoals de opwarming van de maritieme veiligheid, het duurzaam gebruik van de oceanen en hun middelen, alsook verbanden tussen de natuurwetenschappen, de sociaal-economische behoeften en de wet, vereisen een multidisciplinaire aanpak voor het bevorderen van leren en onderzoek op de oceaan bestuur.... [-]