$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Programma's in Macro-economie 2022/2023

Een Master of Arts, ook wel bekend als een MA, graad is de eerste beschikbare graduaat en volgt undergraduate studie en het bereiken van een bachelor's degree. Het is een kans om je te verdiepen in verdere studie van een onderwerp dat van belang is. Velen kiezen dit diploma om ofwel een nieuwe carrière in een professioneel veld te beginnen of als voorbereiding op een doctoraatsstudie. Wat i… Meer informatie

Een Master of Arts, ook wel bekend als een MA, graad is de eerste beschikbare graduaat en volgt undergraduate studie en het bereiken van een bachelor's degree. Het is een kans om je te verdiepen in verdere studie van een onderwerp dat van belang is. Velen kiezen dit diploma om ofwel een nieuwe carrière in een professioneel veld te beginnen of als voorbereiding op een doctoraatsstudie.

Wat is een MA in macro-economie? Deze graduate degree helpt studenten kennis op te doen over financiële economie-analyse. Ze leren hoe verschillende bronnen van geaggregeerd risico en onzekerheid van invloed zijn op de economie en hoe tools, modellen en gegevens kunnen worden gebruikt om gemeenschappelijke bedrijfstakkwesties beter te begrijpen. De cursussen kunnen studie van economische modellen, kwantitatieve methoden, macro-economie, micro-economie en statistieken omvatten. Andere onderwerpen kunnen worden behandeld, zoals regulering van de financiële markten, berekeningsmethoden, fiscaal beleid en monetair beleid.

Deze graad helpt wetenschappers om statistische en modelleringstechnieken toe te passen om analyse van waarschijnlijke financiële en economische prestaties mogelijk te maken. Ze verbeteren ook hun vermogen om rapporten op managementniveau en op technisch niveau te maken, en scherpen hun spreekvaardigheid in het openbaar aan.

De programmakosten voor de MA in Macro-economie zullen verschillen, afhankelijk van de instelling die u wilt bezoeken, de locatie en de duur van de cursus, die varieert van één tot twee jaar. Neem contact op met de specifieke scholen voor meer informatie over tarieven en onkosten.

Afgestudeerden met een MA in Macro-economie worden waarschijnlijk analisten of auditors in financiële entiteiten, overheidsinstellingen, adviesbureaus en multinationale organisaties. Ze kunnen hun loopbaan beginnen als handelsstagiair of onderzoeksassistent. Met jarenlange ervaring kunnen afgestudeerden economen, consultants of beleidsspecialisten worden. Op universiteiten kunnen ze onderwijsassistenten worden en een doctoraat volgen of een baan vinden als docent.

De MA in Macroeconomics-programma is te vinden in een aantal universiteiten over de hele wereld. Online cursussen zijn ook een beschikbare optie voor studenten die de voorkeur geven aan afstandsonderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
PhD
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Tartu
Tartu, Estland

MA in Quantitative Economics biedt studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analysemethoden.

MA in Quantitative Economics biedt studenten een sterke voorbereiding in de hedendaagse economische theorie en econometrische analysemethoden. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
aug 2023
15 mrt 2023
Campus