MASTERSTUDIES

2 Masters of Arts in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO 2020

Inschrijven voor een Master of Arts is een uitstekende keuze voor studenten die zich willen toeleggen op het vinden van een carrière. Naast deze focus bieden deze programma's ook een van de hoogste niveaus van onderwijs op een bepaald gebied, waardoor afgestudeerden in essentie meester worden van hun vakgebied. Houd er rekening mee dat een undergraduate-diploma in een gerelateerd veld meestal vereist is.

Wat is een MA in CSR? CSR staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en verwijst naar de ethische verantwoordelijkheid van een bedrijf voor de samenleving. Professionals die gespecialiseerd zijn in CSR adviseren bedrijven en helpen beslissingen te nemen om goede relaties te onderhouden met het milieu, de economie en de samenleving. Dit is een zeer belangrijke positie, die het imago van het publiek bevordert en problemen met het beleid voorkomt. Dit beleid, naast de industriële praktijk, zal een belangrijk onderdeel zijn van het onderwijs van studenten in de MVO-major.

Afgestudeerden zullen de mogelijkheid hebben om de wereld een betere plek te maken door de negatieve impact van grote bedrijven op de wereld te minimaliseren en ervoor te zorgen dat positieve effecten worden bevorderd. Al met al is het een zeer bevredigende carrièrekeuze en een van de weinige bedrijfsgerelateerde gebieden die een impact buiten het bedrijf zelf maakt.

De kosten voor het behalen van een Master in CSR verschillen per school en land waar je in wilt studeren. Elk programma is verschillend, met bepaalde voordelen. Het is belangrijk om veel opties in overweging te nemen voordat u het programma kiest dat geschikt voor u is.

CSR-vertegenwoordigers zijn een relatief nieuwe positie in de moderne zakenwereld, maar ze worden al snel algemener. De vraag naar deze experts neemt toe naarmate bedrijven zich realiseren hoe belangrijk hun steun is voor aanhoudend succes. Hoewel het meest gebruikelijk is om werk te vinden als een duurzaamheids- of openbaar beeldmanager, is het ook mogelijk om het hoofd te worden van een afdeling of programma met een diploma op dit gebied.

Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO Filter

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
okt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

MA in verantwoord beheer - Programma Outline

Lees meer

Mba + ma in verantwoord beheer

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
Deeltijd MBA
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Double Degree Programma: MA in verantwoord beheer in combinatie met MBA

Lees meer