MASTERSTUDIES

3 Master of Art Programma's in Luchtvaart 2020

Een Master of Arts wordt toegekend aan studenten nadat ze een onderzoeksintensieve cursus op postdoctoraal niveau hebben afgerond, meestal gedurende een periode van één tot drie jaar. Voor veel studenten is het verdienen van een MA een natuurlijke stap op weg van een undergraduate opleiding naar een winstgevende carrière, omdat deze graad de kwalificaties en verdienvermogen van een student kan verbeteren.

Wat is een MA in Luchtvaart? Deze opleiding bereidt afgestudeerden voor op managementposities in de luchtvaartindustrie met cursussen gericht op veiligheidskwesties, beveiliging, optimalisatie van operaties en gebruik of ontwerp van educatieve systemen. Afgestudeerden kunnen ook leren over het ontwerp, de activiteiten en het beheer van de luchthaven. Uiteindelijk krijgen afgestudeerden ervaring in het uitvoeren van diepgaand onderzoek en het uitvoeren van wiskundige analyses om sectorvraagstukken te beoordelen en mogelijke oplossingen te identificeren.

Omdat deze graad studenten helpt een uitgebreider inzicht te krijgen in luchtvaartoperaties, kan dit nuttig zijn voor piloten, vliegtuigbouwers, luchtverkeersleiders, luchthavenbeheerders en eigenaren van vliegtuigcharters. Veel van deze professionals kunnen gekwalificeerd zijn om over te stappen naar hogere functies na het behalen van dit diploma.

De kosten voor het behalen van een MA in de luchtvaart kunnen grotendeels variëren tussen instellingen. De locatie van de instelling, de lengte van de cursus en de kostenstructuur kunnen allemaal van invloed zijn op de uiteindelijke kosten. Het is raadzaam voor studenten om contact op te nemen met instellingen die zij kunnen bezoeken om meer accurate informatie te krijgen over de kosten die aan dit programma zijn verbonden.

Na het behalen van een MA kunnen professionals die zich nog niet in managementposities bevinden deze posities op luchthavens of particuliere bedrijven nastreven. Afgestudeerden kunnen ook werk vinden bij overheidsinstanties die vliegtuigactiviteiten en veiligheidsprotocollen reguleren; binnen deze rollen kunnen professionals advies geven over de effectiviteit van bestaand beleid of het creëren van nieuw beleid. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om in meer hands-on functies te blijven, zoals kapitein of piloot, terwijl ze dankzij hun geavanceerde opleidingen meer kansen op werk genieten.

Veel studenten denken misschien dat elke luchtvaartgerelateerde opleiding een persoonlijk cursuswerk vereist. Sommige instellingen bieden echter ook virtuele programma's. Als u meer wilt weten over deze optie en de beschikbare programma's, is het gemakkelijk om aan de slag te gaan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze.

 

3 Resultaten in Luchtvaart Filter

Master in internationaal management - luchtvaart

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

We bieden niet alleen belangrijke specialistische kennis, maar ook relevante algemene managementkennis in onze internationale management masteropleiding met een major in Aviat ...

Lees meer

Master in internationaal luchtvaartbeheer

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
2 semesters
Engels
Campus

Een toekomst in de luchtvaartindustrie. In onze masteropleiding Aviation Management heb je de mogelijkheid om je bestaande kennis te combineren met sectorspecifieke kennis. Je ...

Lees meer

Master in International Management

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;2 semesters
Engels
Campus

Bij Master International Management heb je de keuze uit veel verschillende Major en kan je zo je persoonlijke accenten leggen in de studie.

Lees meer