Master of Arts Programma in Luchtvaart in Duitsland

Kijk MA Programma's in Luchtvaart in Duitsland

Luchtvaart

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Aviation Studies van de vele aspecten van de vlucht met inbegrip van ontwerp, productie en het gebruik van vliegtuigen. Veel luchtvaart cursussen omgaan met zwaarder-dan-lucht vliegtuig, maar er is ook de studie van de lichter zijn dan lucht, vliegtuigen, zoals zeppelins.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Master of Arts in Luchtvaart in Duitsland

Lees meer

Master in Aviation Management

IUBH University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 - 4 semesters October 2019 Duitsland Bad Honnef Berlijn +1 more

Klanten en goederen snel en veilig naar hun bestemming brengen - dit zijn de belangrijkste taken in Aviation Management. Maar in het hogere management zijn ook de marktpositie en de efficiëntie van het bedrijf in uw handen. [+]

Luchtvaartbeheer - toekomstige luchtvaartindustrie

Klanten en goederen snel en veilig naar hun bestemming brengen - dit zijn de belangrijkste taken in Aviation Management. Maar in het hogere management zijn ook de marktpositie en de efficiëntie van het bedrijf in uw handen.

Met de Master in Aviation Management maak je van je passie voor luchtvaart- en logistieke processen een beroep. Met deze opleiding verwerft u de nodige knowhow op het gebied van luchtverkeersbeheer om de latere uitvoerende verantwoordelijkheid over te nemen in een bedrijfstakspecifiek bedrijf met internationale zakelijke activiteiten.

gegevensWelke carrièrevooruitzichten heb je in Aviation Management?De masteropleiding met een focus op luchtvaartmanagement maakt je een gewilde expert in de luchtvaart. Als toekomstige managers neem je de verantwoordelijkheid op het gebied van luchtverkeer en logistiek. Mogelijke werkgevers van een luchtverkeersbeheerder zijn bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, transport- / logistieke bedrijven, leveranciers en dienstverleners, managementadviesbureaus en luchthavens.Afgestudeerden van IUBH worden zeer gewaardeerd in zowel nationale als internationale bedrijven. Op onze 'Carrièredagen' hebt u al de gelegenheid om tijdens uw studie in eerste instantie contact te leggen met toekomstige werkgevers. [-]