Master of Arts Programma in Luchtvaart in Duitsland

Kijk MA Programma's in Luchtvaart in Duitsland

Luchtvaart

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Bedrijven in de luchtvaartmaatschappij productie en flight control, onder anderen, kan de student die de luchtvaart hebben gestudeerd te huren. Dit veld gaat over de praktische aspecten van vliegreizen, zoals ontwerp, het gebruik en de gevolgen voor het milieu. Het bevat ook studie in engineering en natuurkunde.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Master of Arts in Luchtvaart in Duitsland

Lees meer

Beheersen Internationaal Management - Luchtvaart (voor EU-studenten)

IUBH Campus Studies (for EU students)
Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Duitsland Bad Honnef Berlin +1 more

Over vier semesters, de Master International Management - zal Aviation je voor te bereiden op een internationaal management rol in de luchtvaart nemen. In de loop van het programma, zult u strategische en operationele management concepten van toepassing zijn op de internationale luchtvaart zakelijke ... [+]

Over vier semesters, de Master International Management - zal Aviation je voor te bereiden op een internationaal management rol in de luchtvaart nemen.

Focus op Aviation Management

In de loop van het programma, zult u strategische en operationele management concepten van toepassing zijn op de internationale luchtvaart business.

Je diploma besteedt bijzondere aandacht aan het creƫren van een succesvolle en value verbetering van business modellen in de luchtvaart. Er is ook een sterke focus op strategische planning en operations management in een internationale context.

Je zal ook de rol van de overheid toezichthouders, die een belangrijk onderdeel van het operationeel kader van de luchtvaartindustrie zijn te begrijpen.... [-]