MASTERSTUDIES

3 Masters of Arts (M.A.) in Luchtvaartmanagement 2020

Veel studenten kiezen ervoor om een ​​Master of Arts te volgen na het behalen van een bachelordiploma als een manier om meer kritische kennis te verkrijgen in een vakgebied. Dit type geavanceerde graad kan de student helpen bij de voorbereiding op een carrière of een toekomstig hoger onderwijs.

Wat is een MA in Aviation Management? Luchtvaartmanagement is een intensief studiegebied dat de systemen en formaliteiten van moderne luchtvaart onderzoekt. Dit soort van opleiding is ontworpen om studenten te onderwijzen in de managementtechnieken die nodig zijn om te werken in een leidende positie op hoog niveau in de luchtvaart. Cursussen voor dit diploma kunnen luchtvaartwetgeving, meteorologie, luchtverkeersleiding, luchthavenadvies, luchtvaartbeheer, vliegtuigelektronica en meer omvatten.

Er zijn talloze vaardigheden die een student luchtvaartmanagement kan behalen door een MA te behalen. Deze studenten zijn vaak sterke communicators met een talent voor leiderschap. Op dit gebied kunnen afgestudeerden ook leren om aandacht te besteden aan details, wat een eigenschap is die veel werkgevers waarderen.

De kosten van het behalen van een hogere graad kunnen sterk verschillen van instelling tot instelling. Langere programma's, particuliere universiteiten en scholen in grootstedelijke gebieden kunnen meer kosten. Studenten worden aangemoedigd om het onderwijs van verschillende scholen te onderzoeken voordat ze een programma kiezen.

Carrièremogelijkheden voor studenten met een vergevorderd diploma in de luchtvaart zijn talrijk en omvatten een groot aantal sectoren in de private en publieke sector. Afgestudeerden kunnen werken voor overheidsinstanties en afdelingen of werk vinden bij commerciële luchtvaartmaatschappijen zoals American of Delta. Andere mogelijke banen zijn onder meer werken als piloot of vlieginstructeur. Potentiële specialistische functies zijn onder meer: ​​luchtvaartmaatschappijbeheerder, beveiligingsspecialist, luchtverkeersleider, luchthavenbeheerder, vliegveldexploitant en meer.

Voor studenten met een voltijdbaan en verantwoordelijkheden lijkt het misschien moeilijk om een ​​masterdiploma te behalen. Echter, met online cursussen en parttime-opties kunnen meer studenten dan ooit hun MA behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Luchtvaartmanagement Filter

Master in internationaal management - luchtvaart

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

We bieden niet alleen belangrijke specialistische kennis, maar ook relevante algemene managementkennis in onze internationale management masteropleiding met een major in Aviat ...

Lees meer

Master in internationaal luchtvaartbeheer

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
2 semesters
Engels
Campus

Een toekomst in de luchtvaartindustrie. In onze masteropleiding Aviation Management heb je de mogelijkheid om je bestaande kennis te combineren met sectorspecifieke kennis. Je ...

Lees meer

Master in International Management

IUBH University of Applied Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;2 semesters
Engels
Campus

Bij Master International Management heb je de keuze uit veel verschillende Major en kan je zo je persoonlijke accenten leggen in de studie.

Lees meer