close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Logica 2020

Na het behalen van het bachelordiploma, kiezen sommige studenten ervoor hun studie voort te zetten met een masterdiploma. De Master of Arts vereist de voltooiing van een undergraduate-diploma, samen met twee voltijdse jaren of meer van kunst of menswetenschappen gerichte studie. Wat is een MA in logica? Graduate studenten in deze programma's genieten vaak van intellectueel stimulerende cursu… Meer informatie

Na het behalen van het bachelordiploma, kiezen sommige studenten ervoor hun studie voort te zetten met een masterdiploma. De Master of Arts vereist de voltooiing van een undergraduate-diploma, samen met twee voltijdse jaren of meer van kunst of menswetenschappen gerichte studie.

Wat is een MA in logica? Graduate studenten in deze programma's genieten vaak van intellectueel stimulerende cursussen in filosofie en geschiedenis door de eeuwen heen. Wiskundige vaardigheden en retorische vaardigheden worden ook zeer gewaardeerd in logica-studies, dus studenten kunnen ook verplicht worden om meerdere cursussen voor dit doel te volgen. Ten slotte kan een genuanceerde en goed afgeronde kennis van sociale wetenschappen noodzakelijk zijn om een ​​goed begrip van logische praktijken in culturen te waarborgen, dus deze klassen zullen waarschijnlijk deel uitmaken van de leerplannen van studenten.

Studenten studeren vaak af op een logica-programma met uitzonderlijk kritisch denk- en engagementsvaardigheden, handig in het dagelijkse gesprek en lezen. Logica-studenten kunnen ook hun communicatie en retorische efficiëntie aanscherpen. Ten slotte wordt wiskundige vaardigheid (nuttig voor dagelijkse facturen en berekeningen) vaak verbeterd met logica-onderzoeken.

Afhankelijk van welke universiteit je kiest om te bezoeken en waar de universiteit is gevestigd, kunnen de kosten sterk variëren. Spreek met academische adviseurs op universiteiten die u interesseren voor specifieke collegegeldinformatie.

Na het behalen van een Master of Arts in Logic, volgen veel afgestudeerden een loopbaan in de informatica en wiskunde. De rijkdom aan humaniora-studies in combinatie met succesvolle wiskundige gronding vertaalt zich naar een uitgebalanceerde vaardigheden voor mensen die deze loopbaantrajecten nastreven. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om docenten of docenten filosofie te worden, of werken als sociologen en schrijvers. Carrières die inzicht in fysica en statistiek vereisen, zullen ook profiteren van de kennis van logica van een student.

MA-programma's in logica worden vaak alleen in persoon aangeboden, dus deze opleiding zal waarschijnlijk het beste geschikt zijn voor diegenen die niet online willen studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Eötvös Loránd University
Budapest, Hongarije

Het programma richt zich op logica en de toepassingen ervan in de wetenschapsfilosofie, met name in de grondslagen van wiskunde, natuurkunde, taalkunde en sociale wetenschappe ... +

Het programma richt zich op logica en de toepassingen ervan in de wetenschapsfilosofie, met name in de grondslagen van wiskunde, natuurkunde, taalkunde en sociale wetenschappen. Naast een paar kerncursussen en een gezamenlijke seminarreeks van vier semesters die een gemeenschappelijke achtergrond bieden voor alle studenten, bieden we de volgende vier thematische groepen cursussen: Logica en de filosofie van de wiskunde, Fundamenten van de fysica, Logica in de taalkunde en Modellen in de Sociale wetenschappen - de student moet 7 cursussen kiezen die in deze modules worden aangeboden. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
sep 2020
30 jun 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op