MA Programma in de Verenigde Kaunas in Litouwen

Beste Graduate Studies in de Verenigde Kaunas in Litouwen 2018

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

De Republiek Litouwen is de officiële naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Kaunas is beroemd om haar culturele erfgoed en academische waarde. Onderwijsinstellingen in de stad, zoals Vytautas Magnus University, Litouwse University of Health Sciences, en Aleksandras Stulginskis University zijn empowerment van menselijk kapitaal met een kwaliteit van het onderwijs sinds jaren.

Master of Art Programma's in de Verenigde Kaunas in Litouwen

Lees meer

MA In Public Policy And Security

Kaunas University of Technology
Campus Voltijd September 2018 Litouwen Kaunas

De masterstudie Public Policy and Security is ontworpen om je perspectief te verbreden en specifieke vaardigheden aan te scherpen om je voor te bereiden op een professionele leider in de publieke sector. [+]

De masterstudie Public Policy and Security is ontworpen om je perspectief te verbreden en specifieke vaardigheden aan te scherpen om je voor te bereiden op een professionele leider in de publieke sector. Het programma zal u inspireren en voorbereiden om een ​​competente speler te zijn in openbare beleids- en beveiligingsprocessen en op feiten gebaseerde beslissingen nemen. Maak impact in de wereld, volg krachtige ideeën en vergroot uw leiderschapskwaliteiten!

Het doel van de studie is om professionals met een hoge competentie voor te bereiden met diepgaande kennis van public governance en beleidstheorieën, in staat om beveiligingsprocessen in vergelijkend perspectief te analyseren en evalueren, om relevante analyses te ontwerpen en implementeren met behulp van geavanceerde methodologische benaderingen die de achtergrond vormen voor het probleem aanbevelingen oplossen.... [-]


Meester In De Architectuur

Kaunas University of Technology
Campus Voltijd 4 - 5 jaar September 2018 Litouwen Kaunas

Een dynamisch, innovatief en praktisch programma dat tegelijkertijd wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in één complexe taak: studenten leren architectuurgerelateerde principes van tekenen, compositie, fysica, materiaalsterkten, enz. en toe te passen direct in het project waar ze aan werken. [+]

Een dynamisch, innovatief en praktisch programma dat tegelijkertijd wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in één complexe taak: studenten leren architectuurgerelateerde principes van tekenen, compositie, fysica, materiaalsterkten, enz. en toe te passen direct in het project waar ze aan werken.

Een andere exclusiviteit van het programma ligt in de historische, culturele, theoretische en filosofische kritische analyse van bestaande typologieën, in verband met het ontwerp van de esthetische prototyping die constructies, mechanische, ecologisch en economisch onderzoek integreert.

Deze uitgebreide undergraduate programma leidt tot de master's degree (5 jaar programma).... [-]