Master of Arts Programma in Litouwen

Top Graduate Studies in Litouwen 2018

Master

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

MA Programma's in Litouwen

Lees meer

MA In Public Policy And Security

Kaunas University of Technology
Campus Voltijd September 2018 Litouwen Kaunas

De masterstudie Public Policy and Security is ontworpen om je perspectief te verbreden en specifieke vaardigheden aan te scherpen om je voor te bereiden op een professionele leider in de publieke sector. [+]

De masterstudie Public Policy and Security is ontworpen om je perspectief te verbreden en specifieke vaardigheden aan te scherpen om je voor te bereiden op een professionele leider in de publieke sector. Het programma zal u inspireren en voorbereiden om een ​​competente speler te zijn in openbare beleids- en beveiligingsprocessen en op feiten gebaseerde beslissingen nemen. Maak impact in de wereld, volg krachtige ideeën en vergroot uw leiderschapskwaliteiten!

Het doel van de studie is om professionals met een hoge competentie voor te bereiden met diepgaande kennis van public governance en beleidstheorieën, in staat om beveiligingsprocessen in vergelijkend perspectief te analyseren en evalueren, om relevante analyses te ontwerpen en implementeren met behulp van geavanceerde methodologische benaderingen die de achtergrond vormen voor het probleem aanbevelingen oplossen.... [-]


Meester In De Architectuur

Kaunas University of Technology
Campus Voltijd 4 - 5 jaar September 2018 Litouwen Kaunas

Een dynamisch, innovatief en praktisch programma dat tegelijkertijd wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in één complexe taak: studenten leren architectuurgerelateerde principes van tekenen, compositie, fysica, materiaalsterkten, enz. en toe te passen direct in het project waar ze aan werken. [+]

Een dynamisch, innovatief en praktisch programma dat tegelijkertijd wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in één complexe taak: studenten leren architectuurgerelateerde principes van tekenen, compositie, fysica, materiaalsterkten, enz. en toe te passen direct in het project waar ze aan werken.

Een andere exclusiviteit van het programma ligt in de historische, culturele, theoretische en filosofische kritische analyse van bestaande typologieën, in verband met het ontwerp van de esthetische prototyping die constructies, mechanische, ecologisch en economisch onderzoek integreert.

Deze uitgebreide undergraduate programma leidt tot de master's degree (5 jaar programma).... [-]