Master of Arts Programma in Litouwen

Top Graduate Studies in Litouwen 2018

Master

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

MA Programma's in Litouwen

Lees meer

Meester In Tesol

LCC International University
Campus Voltijd 4 semesters January 2018 Litouwen Klaipeda

De Master in TESOL programma bij LCC International University is gericht op een breed publiek. Het is ontworpen voor degenen die bereid zijn om hun kennis van de toegepaste taalkunde, evenals degenen die een grondige kennis van vreemde talen onderwijsmethoden en hun praktische toepassing in de internationale context willen verdiepen. [+]

Masteropleidingen in TESOL zijn in veel delen van de wereld, maar zijn nieuw voor Litouwen. Dit internationale programma volgt drie belangrijke principes: theoretische taalkundige kennis, toegepast wetenschappelijk onderzoek, en het praktische gebruik van zowel theorie en onderzoek. De kern van dit programma bestaat uit de sociolinguïstiek en taalkunde, die worden gecombineerd met het management en taalonderwijs pedagogie.

Faculteit Getuigenissen van LCC International University on Vimeo.

De MA in TESOL programma op LCC International University is gericht op een breed publiek. Het is ontworpen voor degenen die bereid zijn om hun kennis van de toegepaste taalkunde, evenals degenen die een grondige kennis van vreemde talen onderwijsmethoden en hun praktische toepassing in de internationale context willen verdiepen. In het bijzonder is het programma dat is ontworpen voor: - De middelbare school docenten bereid zijn om hun professionele en methodologische competenties te verrijken; - Personen die hun bachelordiploma hebben ontvangen en willen een carrière in het Engels taalonderwijs in een steeds meertalige wereld na te streven; - Individuen die geïnteresseerd zijn in taal-programma voor administratie en beheer; - Personen die geïnteresseerd zijn in onderzoek op het gebied van toegepaste taalkunde. Onderscheidend Organisatorische en Academisch Kenmerken van het Programma - Een kleine groep model, het garanderen van een interactieve leeromgeving; - Een combinatie van online en face-to-face interactie met docenten en studenten; - Drie periodes zomer residentie op de campus in Klaipeda; - Een natuurlijke omgeving voor practicum werk tijdens de zomer Taleninstituut bij LCC; - Een individuele theoretische en praktische portfolio combineren persoonlijke... [-]