Filter
Masters of Arts
Verenigde Staten New York Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master of Art Programma's in Life Skills in de Verenigde New York Verenigde Staten

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

De studie van levensvaardigheden kijkt naar de vaardigheden die nodig zijn in het dagelijks leven. Op het niveau van de universiteit bijvoorbeeld, kan de studie van levensvaardigheden leren over correct tijdbeheer, kritisch denken, communicatie en zelfs conflictoplossing.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Master of Arts in Life Skills in de Verenigde New York in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Life Skills, New York

Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Het programma benadrukt de kritische evaluatie van wetenschappelijke informatie en op bewijs gebaseerde praktijk en onderzoek. Vanwege de verschillende achtergronden en p ... [+]

programma beschrijving

Het programma benadrukt de kritische evaluatie van wetenschappelijke informatie en op bewijs gebaseerde praktijk en onderzoek. Vanwege de verschillende achtergronden en professionele interesses van studenten, is de masteropleiding flexibel. De master's degree kan ook dienen als een voorbereidende stap naar meer geavanceerde studie op doctoraal niveau.

Het proefschrift omvat onderzoek naar een specifiek onderwerp, uitgebreid onderzoek en interpretatie van voedingsliteratuur over dat onderwerp, en de presentatie van resultaten in een duidelijke en logische vorm. Afronding van het proefschrift kan een extra jaar van onderzoek vergen dan voltooiing van cursussen.

Toelating... [-]
Verenigde Staten Syracuse
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 
Campus
Lees meer in Nederlands