MASTERSTUDIES

Master of Art Programma's in Licht en Geluid in de Verenigde Beaconsfield Verenigd Koninkrijk

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in technische theatergraden, kan de studie van licht en geluid interessant zijn. Meestal gericht op akoestiek en dramatische belichting, kan de studie van licht en geluid studenten helpen te begrijpen hoe ze lichten positioneren en interessante geluidseffecten creëren tijdens podiumproducties.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top Master of Arts in Licht en Geluid in de Verenigde Beaconsfield in UK

1 Resultaten in Licht en Geluid, Beaconsfield Filter

MA in Sound Design voor film en televisie

National Film and Television School
MA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Afgestudeerden van deze cursus winnen elk jaar BAFTA's en meerdere andere prijzen. Onze studenten hebben de studentensectie van de Golden Reel Awards in Los Angeles voor h ...

Lees meer