MA Programma in de Verenigde Beiroet in Libanon

Top Masters of Arts in de Verenigde Beiroet in Libanon 2019

Master

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Libanon-officieel de Libanese Republiek. Het wordt gevonden in het oostelijke Middellandse-Zeegebied. Veel mensen in het land hebben toegang tot het onderwijs die in feite is opgebouwd uit elementaire, lagere en middelbare evenals tertiair onderwijs.

Opname van vele onderwijsinstellingen beeldt dat Beirut is het centrum van onderwijs en leren over Libanon. Het bekijken waard architecturale sites en beschikbaarheid van verschillende onderwijsinstellingen getuigt Beiroet 's succes in het onderwijs in Libanon.

Master of Art Opleidingen in de Verenigde Beiroet in Libanon

Lees meer

Master in het onderwijzen van Engels als vreemde taal

Lebanese International University
Campus Voltijd 1 - 2 jaar October 2019 Libanon Beiroet

Vakdidactiek wordt vertaald in leerstrategieën die theoretisch geluid, maar toch praktisch en bruikbaar. [+]

Master in het onderwijzen van Engels als vreemde taal

Het programma omvat volgende cursussen:

Sociology of Education

Deze cursus gaat in op veel voorkomende problemen en problemen waarmee het onderwijs rond het werk als gevolg van de wereldwijde economische, sociale, politieke en culturele krachten, vanuit een sociologisch oogpunt. Kwesties met betrekking tot het beleid, bestuur, financiering, levering, processen en uitkomsten van onderwijssystemen voor verschillend gelegen sociale groepen, worden beschreven en in internationale, regionale, nationale en lokale contexten geanalyseerd.

Het integreren van technologie in het onderwijs

Deze cursus verkent technologie-integratie strategieën in het onderwijs, en bereidt de toekomstige leraren om technologie te gebruiken als een krachtig instrument om het leren te verbeteren. De cursus geeft ook een overzicht van enkele leertheorieën en hun implicatie op het leren, en onderzoekt verschillende technologieën die gebruikt kunnen worden in het onderwijs, met inbegrip van visuele media, audio media, computerprogramma's, internet, multimedia toepassingen en educatieve software.... [-]