MASTERSTUDIES

MA Opleidingen in Leiderschap in de Verenigde San Francisco Verenigde Staten

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Leiderschap is het vermogen om te sturen en te beheren andere mensen, zowel binnen formele of informele contexten. Het vereist vaardigheden zoals daadkracht en communicatie, die door middel van deelname kan worden verkregen in een leidinggevende educatief programma.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Francisco is de grootste financiële en culturele centrum van Californië. Samen met andere hedendaagse onderwerp van de instelling voor hoger onderwijs in de stad is bekend om graden in de gezondheids-en biomedische wetenschappen.

Top Master of Arts Opleiding in Leiderschap in de Verenigde San Francisco in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Leiderschap, San Francisco Filter

Master of Arts in transformatief leiderschap (online programma)

California Institute of Integral Studies
MA
aug 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
15 feb 2021
Engels
Online

CIIS 's innovatieve online Transformative Leadership MA richt zich op het mobiliseren van de verbeeldingskracht, het creëren van een visie, het ontwikkelen van vaardigheden vo ...

Lees meer

Master in organisatie en leiderschap

University of San Francisco - School of Education
MA
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

De Master of Arts in organisatie en leiderschap (O

Lees meer