MASTERSTUDIES

Masters of Arts (M.A.) in Leiderschap in Spanje

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Leiderschap is de actie van het begeleiden, aansturen en beheren van een organisatie of groep mensen. Het omvat verschillende leiderschapsstijlen en gemeenschappelijke vaardigheden zoals communicatie, besluitvorming en kritisch denken.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

MA in Leiderschap in Spanje

2 Resultaten in Leiderschap, Spanje Filter

Master of Arts in wereldwijd leiderschap

Schellhammer Business School
MA
okt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Master of Arts in Global Leadership biedt expertise in de ontwikkeling van de voorhoede van mens en maatschappij. Een programma voor diegenen die hun archetypische persoonl ...

Lees meer

MA Wereldwijde communicatie, Leiderschap

Blanquerna - Universitat Ramon Llull
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze masteropleiding geeft studenten een goed begrip van de principes van mondiaal communicatielogo leiderschap en management binnen bedrijven en organisaties die opereren in ...

Lees meer