MASTERSTUDIES

MA's in Leiderschap in Hongarije

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Leiderschap is de actie van het begeleiden, aansturen en beheren van een organisatie of groep mensen. Het omvat verschillende leiderschapsstijlen en gemeenschappelijke vaardigheden zoals communicatie, besluitvorming en kritisch denken.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

Master of Arts Programma in Leiderschap in Hongarije

2 Resultaten in Leiderschap, Hongarije Filter

MSc in management en leiderschap

Budapest Metropolitan University
MA
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Het leiden van een bedrijf is een complexe uitdaging, laat het een kleine onderneming zijn of een grote onderneming of organisatie in de publieke sector. Om ze te beheren, moe ...

Lees meer

MSc in management en leiderschap

Szent István University
MA
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Het doel van de training is om specialisten voor de ondernemingen en non-profit sector, die beschikken over uitgebreide en geïntegreerde professionele kennis over managementva ...

Lees meer