MA Programma's in Latijn 2020

Voor iemand die een undergraduate-diploma heeft, kan het volgen van een MA of Master of Arts een manier zijn om zijn of haar kennis van een bepaald onderwerp te verbeteren of zich te specialiseren in een afdeling ervan. Deze graden duren normaal gesproken één tot twee jaar om te voltooien. Wat is een MA in het Latijn? Een Master of Arts in Latin-programma zal normaal gesproken gebaseerd zijn o… Meer informatie

Voor iemand die een undergraduate-diploma heeft, kan het volgen van een MA of Master of Arts een manier zijn om zijn of haar kennis van een bepaald onderwerp te verbeteren of zich te specialiseren in een afdeling ervan. Deze graden duren normaal gesproken één tot twee jaar om te voltooien.

Wat is een MA in het Latijn? Een Master of Arts in Latin-programma zal normaal gesproken gebaseerd zijn op het leren van de taal zelf op een meer geavanceerd niveau. Het zal echter ook typisch het bestuderen van de cultuur eromheen omvatten, inclusief geschiedenis, filosofie, kunst en literatuur. Daarnaast zal het curriculum waarschijnlijk ook het leren van verschillende soorten Latijn bevatten, omdat het in de loop van de eeuwen veranderingen heeft doorgemaakt die in de Romeinse periode zijn gebruikt tot de versie die in de Middeleeuwen en daarna werd gesproken. De taalkunde in het algemeen kan ook deel uitmaken van de opleiding.

Het leren van een taal kan een persoon helpen om beter te communiceren op het werk en in zijn of haar dagelijks leven. Latijn is de basis van vele talen en de basis voor veel juridische en medische termen, dus het kan helpen om de Engelse taalvaardigheden te verbeteren. Studenten kunnen ook de schrijfvaardigheid verbeteren tijdens het voltooien van opdrachten. Deze vaardigheden kunnen een goedgekwalificeerde sollicitant creëren.

De kosten voor het behalen van een MA-graad kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van de specifieke instelling die wordt bezocht. Er zijn vaak vergoedingen die moeten worden overwogen, zoals voor inschrijving, afstuderen en materialen die moeten worden beschouwd bovenop de collegegeldkosten.

Mensen met een hogere graad in het Latijn kunnen werk vinden als curators, onderzoekers, docenten, schrijvers, vertalers, redacteuren en consultants. De typen instellingen die dergelijke werknemers kunnen inhuren, zijn musea, geschiedenisafdelingen, universiteiten, uitgeverijen en archeologische projecten. Andere afgestudeerden vinden dat het een bijzonder nuttige major is om door te gaan met de rechtenstudie.

Onderwijsinstellingen over de hele wereld kunnen MA-graden in het Latijn aanbieden, zowel op de campus als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
PhD
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

De cursussen MA in het Latijn zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de La ... +

De cursussen MA in het Latijn zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de Latijnse taal wordt aangeboden voor studenten die deelnemen aan de cursus met een Honours Degree in Klassieke Beschaving. De MA in het Latijn heeft tot doel de student kennis te laten maken met geavanceerde onderzoeksmethoden die van toepassing zijn op Romeinse studies, bijvoorbeeld in geschiedenis, literatuur, filosofie, religie, mythologie, cultuur of kunst. -
MA
Voltijd
2 jaren
Engels
jan 2021
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here