close

Filters

Resultaten weergeven

MA Opleidingen in Kust- en Zeemanagement 2021

Een Master of Arts (MA) kan worden verdiend in ongeveer twee jaar full-time studie, en het kan een mogelijkheid bieden voor studenten om grotere academische doelen na te streven. Degenen die al een bachelordiploma hebben behaald, kunnen een masteropleiding aanvragen om hun vaardigheden te verbeteren en een breder scala aan professionele kansen te ervaren. Wat is een MA in Coastal and Marine Mana… Meer informatie

Een Master of Arts (MA) kan worden verdiend in ongeveer twee jaar full-time studie, en het kan een mogelijkheid bieden voor studenten om grotere academische doelen na te streven. Degenen die al een bachelordiploma hebben behaald, kunnen een masteropleiding aanvragen om hun vaardigheden te verbeteren en een breder scala aan professionele kansen te ervaren.

Wat is een MA in Coastal and Marine Management? Deze opleiding leert afgestudeerden werken binnen zowel milieu- en resource management als ze bestuderen hoe de verschillende hulpbronnen in de zee en aan de kusten te beschermen. Afgestudeerden bestuderen de problemen die verband houden met kust- en zeebouwtechniek en -ontwikkeling, met als doel te ontdekken hoe natuurlijke bronnen op een verantwoorde en duurzame manier kunnen worden gebruikt. Studenten ontwikkelen vervolgens programma's en evaluaties om te ontdekken hoe deze oplossingen op een wereldwijde schaal kunnen worden toegepast.

Het behalen van een masterdiploma in kust- en zeebeheer kan vele voordelen hebben voor afgestudeerden. Studenten krijgen waardering voor kust- en mariene hulpbronnen, omdat ze hun persoonlijke en professionele vaardigheden verder ontwikkelen en een concurrentievoordeel kunnen behalen op een agressieve arbeidsmarkt.

Het behalen van een Master in Coastal and Marine Management kan variëren in kosten voor elke persoon, afhankelijk van het collegegeld en andere kosten van elke instelling. Studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met hun potentiële scholen voor een grondige beoordeling van de kosten verbonden aan hun opleiding.

Afgestudeerden met een MA in Coastal and Marine Management kunnen zowel in de publieke als in de private sector werken door hun unieke perspectieven toe te passen om de milieueffecten van landgebruik en -ontwikkeling te bestuderen. Afgestudeerden kunnen ook werken als onafhankelijke adviseurs voor overheden en bedrijven, of ze kunnen ervoor kiezen terug te keren naar de academische omgeving als instructeurs en onderzoekers.

Als u geïnteresseerd bent in het bevorderen van uw opleiding en kansen op werk door een MA in Coastal and Marine Management te behalen, begin dan meteen met het vinden van de juiste school voor u. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Malta
Valletta , Malta

Deze masteropleiding Ocean Governance wordt aangeboden door de University of Malta in samenwerking met het International Ocean Institute en is uniek in zijn aanpak - het is ge ... +

Deze masteropleiding Ocean Governance wordt aangeboden door de University of Malta in samenwerking met het International Ocean Institute en is uniek in zijn aanpak - het is gericht op het smeden van een kennisbasis die in wezen legaal is maar die ook ingaat op de natuurlijke en sociale wetenschappen om te bepalen hoe een effectief regelgevingskader zou moeten werken. -
MA
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op