MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Art Programma's in Kunst en Vormgeving 2020 in Europa

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Programma's op het gebied van kunst en design zijn zowel gericht op het creëren van kunst als op de beheerscomponent om kunst en media in de wereld te krijgen. Adverteerders, studiomanagers, moderichtlijnen en grafische kunstenaars kunnen allemaal van dit onderwerp profiteren.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Master of Arts (MA) Deeltijd in Kunst en Vormgeving in Europa

2 Resultaten in Kunst en Vormgeving, Europa Filter

MA Glass

University for the Creative Arts
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Onze MA Glass-cursus is een projectgestuurde en studio-gebaseerde cursus met zelfstudiebegeleiding waar je individuele uitmuntendheid kunt creëren door rigoureus onderzoek, in ...

Lees meer

MA in nieuwe technologieën voor kunst

NABA
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
22 aug 2020
Engels
Italiaans
Campus

De nieuwe tweejarige MA in New Technologies for Arts, samen met de BA in Media Design en Multimedia Arts, en de BA in Creative Technologies, verkent de complexiteit van een we ...

Lees meer