MA's in Klimaatverandering 2020

Een master's degree bouwt kennis van de student in een onderwerp of specialiteit die hij of zij studeerde tijdens een universitaire bacheloropleiding. Studenten die goed gepresteerd tijdens de eerste vier jaar van de universiteit hebben de beste kans op toelating tot een masteropleiding. Je kunt je afvragen, wat is een MA in Climate Change? Aangeboden in meer recente jaren, dit soort program… Meer informatie

Een master's degree bouwt kennis van de student in een onderwerp of specialiteit die hij of zij studeerde tijdens een universitaire bacheloropleiding. Studenten die goed gepresteerd tijdens de eerste vier jaar van de universiteit hebben de beste kans op toelating tot een masteropleiding.

Je kunt je afvragen, wat is een MA in Climate Change? Aangeboden in meer recente jaren, dit soort programma's master richt zich op atmosferische wetenschap en statistische modellen die de student helpen begrijpen historische veranderingen in het klimaat en wat kan worden verwacht in de toekomst. Studenten kunnen nieuw verzamelde gegevens te analyseren, samen met de bestaande wiskundige modellen of studeren temperatuur en veranderingen van ecosystemen in een bepaald geografisch gebied.

Afgestudeerden zullen beter inzicht in de feiten in verband met de klimaatverandering en de gevolgen ervan voor de mensheid. Ze zullen leren hoe je een scala aan tools die remote sensing apparatuur en gespecialiseerde computer software kan gebruiken.Studenten zullen moeten samenwerken met docenten en klasgenoten, terwijl het uitvoeren van onderzoek en het werken in het lab, het opbouwen van hun team communicatie en probleemoplossende vaardigheden.

Gevorderde cursussen worden aangerekend aan de afgestudeerde collegegeld tarief. Studenten moeten verwachten collegegeld variëren jaar-op-jaar en van de ene instelling naar de andere. In het algemeen kunnen de aanvragers kosten op basis van twee jaar full-time studie te berekenen.

Sommige afgestudeerden zijn toegelaten tot een doctoraat rol na het afstuderen, waar de meerderheid zijn belast met een onderzoek dat ten behoeve van de wetenschappelijke en academische gemeenschappen zullen worden gepubliceerd. Master afgestudeerden die werk zoekt vaak vinden kansen in energie en milieu-instanties. Zij kunnen het beleid of werken als regulatoren te schrijven. Sommige werken op nationaal laboratoria in landen waar de gevolgen van de klimaatverandering worden bestudeerd.Weer anderen kunnen samenwerken met bioengineers op het creëren van oplossingen om gebieden te beschermen tegen de gevolgen van de stijgende zeespiegel en andere milieu-verschijnselen.

Verschillende universiteiten over de hele wereld zijn het aanbieden van programma's om de klimaatverandering te bestuderen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
SIT Graduate Institute
Brattleboro, Verenigde Staten +1 Meer

De wereld heeft geschoolde professionals nodig die meer dan ooit op het gebied van klimaatverandering werken. Krijg de vaardigheden en praktische ervaring die u nodig hebt om ... +

De wereld heeft geschoolde professionals nodig die meer dan ooit op het gebied van klimaatverandering werken. Krijg de vaardigheden en praktische ervaring die u nodig hebt om een verschil te maken. -
MA
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here