$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Kleuteronderwijs in Tsjechië

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt. De vroege kinderjaren verwijst naar de juveniele stadia van ontwikkeling vanaf de geboorte tot ongeveer acht jaar oud. Tijdens deze f… Meer informatie

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

De vroege kinderjaren verwijst naar de juveniele stadia van ontwikkeling vanaf de geboorte tot ongeveer acht jaar oud. Tijdens deze fase, de kinderen leren en ontwikkelen in veel belangrijke manieren, waarvan sommige langdurige effecten op hoe kinderen groeien tot de adolescentie en volwassenheid.

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

MA Programma in Kleuteronderwijs in Tsjechië

Lees Minder
Lees meer over studeren in Tsjechië
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of Hradec Králové, Faculty of Education
Hradec Kralove, Tsjechië

Early Childhood Education is een master studie veld in het kader van de opleiding Pre-school en Out-of-scholen Pedagogiek, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Early Childhood Education is een master studie veld in het kader van de opleiding Pre-school en Out-of-scholen Pedagogiek, georganiseerd in de full-time vorm van studie. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus