MA Opleiding in Kazachstan

Top MA Programma's in Kazachstan 2019

Master

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Kazachstan, officieel de Republiek Kazachstan, is een land in Centraal-Azië, met zijn kleinere gedeelte ten westen van de Oeral-rivier in Oost-Europa.

MA Programma's in Kazachstan

Lees meer

Master in de internationale journalistiek en massacommunicatie

KIMEP University
Campus 18 maanden September 2019 Kazachstan Alma-Ata

Het Master of International Journalism-programma is ontwikkeld voor de onderzoekers en professionals van de media- en communicatiegebieden die geïnteresseerd zijn in verdere professionele ontwikkeling en in het ontdekken van nieuwe toekomstige carrières op het gebied van communicatie, mediamanagement, PR en advertenties. [+]

Over de MAIJ

De Master of Arts in International Journalism biedt twee majors:

Journalistiek en mediabeheerPR en reclame

Het Master of International Journalism-programma is ontwikkeld voor de onderzoekers en professionals van de media- en communicatiegebieden die geïnteresseerd zijn in verdere professionele ontwikkeling en in het ontdekken van nieuwe toekomstige carrières op het gebied van communicatie, mediamanagement, PR en advertenties.

Ontworpen voor nieuwe afgestudeerden van bacheloropleidingen en jonge professionals, dit programma is een geweldige kans om de kennis in de internationale journalistiek te vergroten en om communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

leerplan... [-]

Master in de economie

KIMEP University
Campus Voltijd 18 maanden September 2019 Kazachstan Alma-Ata

Ons studieprogramma is uniek en bevat cursussen die ongeëvenaard zijn in de nationale academische praktijk. Het programma bestaat uit theoretische en toegepaste vakken in economie, financiën en statistiek. Studenten krijgen een grondige kennis van economische en financiële analyse, interne en externe audit en financieel management. [+]

Over MAE

Het programma Master of Arts in Economics biedt hedendaagse kennis op de volgende gebieden:

Efficiënt beheer van investeringsprojecten in de publieke en private sector;Realisatie van maximale inkomsten tegen minimale kosten voor organisaties;Optimale toewijzing van organisatiemiddelen;Analyse en evaluatie van de financiële toestand van de organisatie;Planning van economische ontwikkeling voor organisaties;Ontwikkeling van economische en financiële plannen;Ontwikkeling van strategie voor organisaties.

Ons studieprogramma is uniek en bevat cursussen die ongeëvenaard zijn in de nationale academische praktijk. Het programma bestaat uit theoretische en toegepaste vakken in economie, financiën en statistiek. Studenten krijgen een grondige kennis van economische en financiële analyse, interne en externe audit en financieel management.... [-]