Master of Arts Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Beste MA Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Journalistiek en Massacommunicatie

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Journalistiek verwijst naar het schrijven over actuele gebeurtenissen voor uitzending nieuws op radio of televisie of gedrukte artikelen voor kranten en andere publicaties. Journalisten bijdragen aan het stimuleren en betrekken het publiek en helpen lezers en kijkers van de wereld om hen te informeren.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Top Master of Arts (MA) in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Engeland in UK

Lees meer

MA In Journalistiek

Leeds Trinity University
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Leeds

Bij Leeds Trinity geloven we dat journalistiek een van de meest opwindende, veeleisende, interessante en lonende carrières op aarde is. De online-, print- en broadcast-industrie is zeer concurrerend, maar onze uitstekende banden met werkgevers betekenen dat ze ons vertellen - en ons helpen te leveren - precies wat onze cursisten nodig hebben om een ​​baan te vinden. We leveren consistente, juridisch bewuste journalisten met multi-platformnieuwsvaardigheden consequent, evenals de academische vaardigheden die relevant zijn voor onderzoek op een hoger niveau. Onze cursus Postgraduate Journalism bevat alle multiplatformnieuwsvaardigheden die nodig zijn voor elke carrière in de journalistiek. [+]

Bij Leeds Trinity geloven we dat journalistiek een van de meest opwindende, veeleisende, interessante en lonende carrières op aarde is.

De online-, print- en broadcast-industrie is zeer concurrerend, maar onze uitstekende banden met werkgevers betekenen dat ze ons vertellen - en ons helpen te leveren - precies wat onze cursisten nodig hebben om een ​​baan te vinden.

We leveren consistente, juridisch bewuste journalisten met multi-platformnieuwsvaardigheden consequent, evenals de academische vaardigheden die relevant zijn voor onderzoek op een hoger niveau.

Onze cursus Postgraduate Journalism bevat alle multiplatformnieuwsvaardigheden die nodig zijn voor elke carrière in de journalistiek.... [-]


Full-time MA in Digital Management

Hyper Island
Campus Voltijd 24 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester Londen UK Online +2 more

[+]

Het geeft een unieke kans om te leren van toonaangevende denkers en principes toe te passen in een leeromgeving die real-world uitdagingen weerspiegelt.

BAC geaccrediteerd [-]

MA Filmmaking

The London Film School
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Toelatingseisen

Wat u nodig heeft voor uw toepassing Ingevulde online aanvraagformulier Twee referenties

Huldeblijk [-]

Ma In Filmproductie

University of Gloucestershire
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Cheltenham +1 more

Het praktische en theoretische begrip van de studenten voor het maken van films wordt geavanceerd door docenten die als professionele filmmakers werken. Studenten hebben toegang tot industriële apparatuur, een professionele filmstudio op de campus, persoonlijke bewerkings suites met professionele postproductie software en sessies met externe professionals. [+]

Het praktische en theoretische begrip van de studenten voor het maken van films wordt geavanceerd door docenten die als professionele filmmakers werken. Studenten hebben toegang tot industriële apparatuur, een professionele filmstudio op de campus, persoonlijke bewerkings suites met professionele postproductie software en sessies met externe professionals. U wordt aangemoedigd creatief te verkennen van de filmvorming in het kader van een zeer gestructureerde, professionele industriële omgeving en moet afgestudeerd worden met duidelijk geformuleerde outputs die kunnen worden gebruikt om hun carrière in filmproductie te bevorderen.

[-]

Ma In Marketingcommunicatie

University of Westminster, Westminster Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Marketingcommunicatie heeft betrekking op de selectie en toepassing van de belangrijkste communicatiemiddelen ter beschikking aan een organisatie in de uitoefening van zijn marketing doelstellingen. Dit werk wordt vaak uitgevoerd door gespecialiseerde instanties worden uitgevoerd, en omvat zowel strategisch denken en het ontwikkelen van creatieve oplossingen. Het vraagt ​​om een ​​mix van op onderzoek gebaseerde kennis met de praktijk van high-level, vaak erg creatief, vaardigheden. [+]

Marketingcommunicatie heeft betrekking op de selectie en toepassing van de belangrijkste communicatiemiddelen ter beschikking aan een organisatie in de uitoefening van zijn marketing doelstellingen. Dit werk wordt vaak uitgevoerd door gespecialiseerde instanties worden uitgevoerd, en omvat zowel strategisch denken en het ontwikkelen van creatieve oplossingen. Het vraagt ​​om een ​​mix van op onderzoek gebaseerde kennis met de praktijk van high-level, vaak erg creatief, vaardigheden. Als onderdeel van de cursus wordt u de mogelijkheid om examens af te nemen voor de Professional Diploma in Digital Marketing en na succesvolle afronding van de examens uitgegroeid tot een professionele lid van het Digital Marketing Institute hebben.... [-]


MA Communicerend Economisch Beleid

New College of the Humanities
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Heb je Freakonomics gelezen (Levitt [+]

Een boeiende mix van economisch beleid en de communicatie van economische kennis, deze MA zal je trainen om te begrijpen hoe economische kennis wordt gebruikt in de moderne wereld.

Afgestudeerden zullen bekwaam zijn in acteren tussen de economen en het publiek.

De

Wie zou moeten solliciteren

Dit programma kan geschikt zijn voor jou als je geïnteresseerd bent om carrière te maken als beleidsmaker, journalist, werk in NGO's of internationale organisaties.

Structuur

Het MA Communicating Economic Policy bestaat uit tien kerncursussen die in één studiejaar fulltime worden gevolgd, of in deeltijd over twee academische jaren.

De cursussen bestaan ​​uit: Microeconomic Principles, Public... [-]


MA In Multimedia Journalistiek

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze cursus biedt een directe route naar de 21e-eeuwse journalistiek. Afgestudeerden van alle disciplines zijn uitgerust met kennis en vaardigheden in de journalistiek door intensieve praktische training en collegegeld. Ontworpen om te voldoen aan de vereisten van mediaprofessionals in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, wordt de cursus gegeven door toegewijd personeel met ervaring in de media en de industrie en sterke professionele connecties. [+]

Overzicht

Deze cursus biedt een directe route naar de 21e-eeuwse journalistiek. Afgestudeerden van alle disciplines zijn uitgerust met kennis en vaardigheden in de journalistiek door intensieve praktische training en collegegeld.

Ontworpen om te voldoen aan de vereisten van mediaprofessionals in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, wordt de cursus gegeven door toegewijd personeel met ervaring in de media en de industrie en sterke professionele connecties. U profiteert van een verplichte plaatsing die belangrijke netwerkmogelijkheden biedt en uw inzetbaarheid vergroot.

De cursus bereidt je voor op een leidende rol in een snel evoluerende wereldwijde media-industrie, waar je het wereldwijde potentieel van multi-platform nieuws en functies publiceren zult verkennen. Je leert hoe je elk verhaal kunt bedekken voor print, web, tv of radio, en hoe je een verhaal van het ene medium naar het andere kunt aanpassen. De nadruk op uw werkoutput stelt u in staat om een ​​volledig en gevarieerd portfolio samen te stellen voor potentiële werkgevers bij hun afstuderen.... [-]


MA Filmmaking

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Farnham +1 more

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen als een onafhankelijke filmmaker die in een fictiefilm werkt. Je krijgt de gelegenheid om je eigen korte film te schrijven en regisseren of een gespecialiseerde route te volgen als afdelingshoofd in de filmproductie. [+]

MA Filmmaking

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen als een onafhankelijke filmmaker die in een fictiefilm werkt. Je krijgt de gelegenheid om je eigen korte film te schrijven en regisseren of een gespecialiseerde route te volgen als afdelingshoofd in de filmproductie.

Je ontwikkelt vaardigheden op hoog niveau in een leeromgeving die technische uitmuntendheid bevordert bij het creëren van cinematografisch geluid en beeld. Je ontwikkelt persoonlijke creativiteit en het vermogen om effectief samen te werken binnen een team in het nastreven van een gedeelde filmische visie.

Studieduur: een jaar voltijds

Start: september 2017... [-]


MA Fashion Journalistiek

Regent’s University London
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De MA Fashion Journalism is een ideaal vervolg voor studenten die willen bouwen op een bacheloropleiding in de mode, maar ook voor mensen met een bachelor in een andere discipline dan de mode die misschien in de mode willen gaan en specifiek in het gespecialiseerde gebied van de mode. journalistiek. [+]

Mode Journalistiek MA

Vertaal trends, genereer inhoud en verfijn uw schrijfvaardigheid met ons voor de branche relevante modejournalistiekprogramma.

Belangrijke informatieNaam: ModejournalistiekKwalificatie: MANiveau: PostgraduaatStudiemodus: FulltimeDuur: 3 termen (een volledig kalenderjaar)Collegegeld: £ 18.000 *Beurzen: Ja *Volgende startdatum: september 2018Toekomstige startdatum: september 2019Studeren in het buitenland: neeValidatie: Regent's University London

* Raadpleeg voor meer informatie de onderstaande tarieven en financiële ondersteuning.

Overzicht

De MA Fashion Journalism is een ideaal vervolg voor studenten die willen bouwen op een bacheloropleiding in de mode, maar ook voor mensen met een bachelor in een andere discipline dan de mode die misschien in de mode willen gaan en specifiek in het gespecialiseerde gebied van de mode. journalistiek.... [-]


Ma In Scenario's

Bath Spa University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Bath +1 more

Neem je schrijven naar het hoogste niveau, en duidelijke strategieën om professioneel succes te ontwikkelen. Met een combinatie van deskundige begeleiding en peer-group workshoppen, raden we u aan uw unieke stem te ontwikkelen, terwijl het voldoen aan de eisen van een sterk concurrerende sector. [+]

Een intensieve, praktische cursus ontwikkeld voor professionele schrijvers en meeslepend scripts te produceren.

Weekend workshops bij Corsham Court campus.

Gegeven door gerenommeerde professionals uit de industrie - werkende artsen die blijven houden van wat ze doen.

Praktische project leidt tot een showcase presentatie.

Neem je schrijven naar het hoogste niveau, en duidelijke strategieën om professioneel succes te ontwikkelen. Met een combinatie van deskundige begeleiding en peer-group workshoppen, raden we u aan uw unieke stem te ontwikkelen, terwijl het voldoen aan de eisen van een sterk concurrerende sector.

Wij bestrijken alle media, met inbegrip van theater, radio, film en televisie, en bieden een uitgebreide opleiding in professionele vaardigheden. Tegen het einde van de cursus, zult u een uitgebreide portfolio van het originele werk, een afgewerkt script om professionele normen, industrie-aansluitingen en een volledig gerealiseerd showcase presentatie.... [-]


Ma Geslacht, Media & Cultuur

Goldsmiths, University of London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit MA maak je kennis met de recente debatten over gender in de disciplines van de sociologie en media en communicatie studies, en de interdisciplinaire domeinen van feministische sociale en culturele theorie. [+]

Dit MA maak je kennis met de recente debatten over gender in de disciplines van de sociologie en media en communicatie studies, en de interdisciplinaire domeinen van feministische sociale en culturele theorie.

Op basis van de internationaal erkende en baanbrekende deskundigheid van het personeel in de afdeling Sociologie en het ministerie van Media en Communicatie, het programma biedt u de mogelijkheid om cutting-edge kritische vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot de culturele benadering van de vorming van sekse en gender theorie.

Naast deze theoretische en analytische punten van oriëntatie, de MA in Gender, media en cultuur zal u helpen om het belang van epistemologie en methodologie te begrijpen voor de evaluatie van de empirische onderzoeken van gender formaties.... [-]


Multimediajournalistiek (Print

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Verenigd Koninkrijk Londen

De print en online Pathways van deze cursus zullen u voorzien van alle praktische en intellectuele vaardigheden die u nodig heeft om als een journalist met meerdere platformen te werken. Terwijl je inzichten verkrijgt in hedendaagse digitale nieuwsproductie en storytelling, kun je met deze cursus een diepere basis krijgen in de vaardigheden van geschreven journalistiek. [+]

De print en online Pathways van deze cursus zullen u voorzien van alle praktische en intellectuele vaardigheden die u nodig heeft om als een journalist met meerdere platformen te werken. Terwijl je inzichten verkrijgt in hedendaagse digitale nieuwsproductie en storytelling, kun je met deze cursus een diepere basis krijgen in de vaardigheden van geschreven journalistiek. Hiervoor leren alle studenten de basisvaardigheden van audio, video. De cursus heeft een zeer praktische focus, dus er wordt van je verwacht dat je verhaalideeën ontwikkelt en je eigen materiaal verzamelt door middel van onderzoek en rapportage voor journalistieke cursussen. Je krijgt een volledige training in het gebruik van onze up-to-date mediabronnen en zorgt ervoor dat je de cursus afstudeert als een ervaren journalist die bekwaam is in digitale en gedrukte journalistiek. Zowel het MA als het Postgraduate Diploma kunnen worden gevolgd als een deeltijdopleiding (overdag) gedurende twee jaar en twee dagen per week.... [-]


MA Media and Globalisation

Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

[+]

MA Programma's in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk. Wat je zal studeren [-]

MA Wildlife Documentary Production

University of Salford
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Tijdens deze cursus leer je de onderzoeks-, scriptschrijf- en productievaardigheden die je nodig hebt om gepolijste, professionele natuurdocumentaires te produceren. [+]

In het kort:Werk aan een bevredigende carrière in een spannend veld met het potentieel voor reizenLeer van gerespecteerde filmmakers via een serie masterclassesOntwikkel de creatieve en technische vaardigheden die je nodig hebt om opvallende en informatieve natuurdocumentaires te maken - dit is een Skillset-geaccrediteerde cursusGebaseerd op MediaCityUKMogelijkheid tot werken / industriële plaatsingInternationale studenten kunnen zich aanmeldenSamenvatting van de cursus

Tijdens deze cursus leer je de onderzoeks-, scriptschrijf- en productievaardigheden die je nodig hebt om gepolijste, professionele natuurdocumentaires te produceren.

Naast lezingen en seminars, volg je masterclasses die worden gegeven door deskundige beoefenaars met links naar de televisie-industrie. Bovendien maak je excursies naar een reeks van dierenhabitats, waar je aan individuele en groepsprojecten werkt.... [-]


MA In Regie En Productie Van Wetenschap En Natuurlijke Historie

National Film and Television School
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Beaconsfield

Een unieke cursus, de enige in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, ontworpen om u snel op te sporen in de branche. [+]

Overzicht

Een unieke cursus, de enige in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, ontworpen om u snel op te sporen in de branche.

Nieuwe technologie en een grotere verscheidenheid aan formaten dagen de traditionele grenzen van programmeren op het gebied van wetenschap en natuurlijke historie uit en zorgen voor een grotere doelgroepvraag. Britse productiebedrijven lopen voorop in toonaangevende innovatie op het gebied van formats en hoogwaardige content, met groeiende mogelijkheden om met Noord-Amerikaanse en internationale zenders te werken.

Belangrijkste redenen om toe te passen:Exclusieve beurs beschikbaar voor deze cursus met RSPB en andere partners. *De cursus bevat masterclasses van toonaangevende professionals in de industrie, waaronder van de wereldberoemde BBC NHUStudenten zullen de vaardigheden en expertise verwerven die nodig zijn om wetenschap, natuurgeschiedenis en natuurproducties te sturen en de knowhow om complete shows te produceren.De cursus biedt studenten de mogelijkheid om ideeën en formats voor wetenschappelijke en natuurlijke geschiedenis te genereren.Krijg het vertrouwen en de knowhow om die ideeën te pitchen voor de opdrachtgevende redacteuren.Afgestudeerd met een briljante lijst van sectorcontacten en relevante vaardigheden voor het opbouwen van een duurzame carrière als producent / directeur.Werkervaring bij de belangrijkste bedrijven voor de productie van wilde dieren in het Verenigd Koninkrijk.... [-]