Filter
Masters of Arts
Ghana Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Master of Art Programma's in Journalistiek en Massacommunicatie in Ghana

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Een diploma in de journalistiek zal u de trades en eigenwaarde aan uw beroep te beginnen als journalist te geven. Een goede journalist niet alleen over een gespecialiseerde en professionele vaardigheden, maar ook mentale breedte en nieuwsgierigheid naar de wereld.

Ghana, bekend als de Republiek van Ghana, is een soevereine staat gelegen aan de Golf van Guinee en de Atlantische Oceaan in West-Afrika's

MA Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in Ghana

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Journalistiek en Massacommunicatie, Ghana

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Ghana

In de lijn van haar mandaat, de School of Communication Studies biedt een 15 maanden MA in Communication Studies, en een twee-jaar M. Phil. in de Communicatiewetenschappe ... [+]

In de lijn van haar mandaat, de School of Communication Studies biedt een 15 maanden MA in Communication Studies, en een twee-jaar M. Phil. in de Communicatiewetenschappen. Beide opleidingen hebben als kernvakken theoretische en beroepsgerichte gebaseerde cursussen.

Toelatingsvoorwaarden

Een eerste graad van een gerenommeerde universiteit op minimaal tweede klasse Lower, of een uitstekende reputatie van Graduate Diploma van de School in de Communicatiewetenschappen programma. Het selectieproces kandidaten daarom verzoekt de faculteit bestaan ​​een toelatingsexamen en interviewtechnieken.

Cursus Duur: 15 Maanden

Eisen voor Graduation (Credit Hours)

Cursu... [-]
Ghana Accra
September 2019
Voltijd
15 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands