Filter
Masters of Arts
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MA Programma's in Japans in Azië 2019

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

MA in Japans in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
MAJapans

2 Resultaten in Japans, Azië

SOAS University of London

MA Toegepaste Japanse taalkunde ... [+]

MA Toegepaste Japanse taalkunde

Let op: deze MA is nu vervangen door MA Applied Linguistics and Language Pedagogy (ALLP).

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SOAS University of London

De tweejarige taal traject is gericht op studenten met een professionele en academische interesse in Japan. De intensieve training in de Japanse taal is gericht op het on ... [+]

MA ... en Intensive Language (Japanse)

Duur: 2 jr route: full time (2 jaar) of parttime (4 jaar).

Wie is dit programma voor?

De tweejarige taal traject is gericht op studenten met een professionele en academische interesse in Japan. De intensieve training in de Japanse taal is gericht op het ondersteunen van de studenten het vermogen om hun disciplinaire belangen aan te pakken door zich met teksten en mondelinge communicatie in het Japans.

Uw gekozen discipline wordt gecombineerd met een intensieve Japanse taal meer dan twee jaar (met inbegrip van een periode in Japan), het maken van dit programma uniek in Europa.

De toegang tot de Japanse taal route is momenteel beschikbaar voor studenten met een) beginner, of b) post-beginners niveau van bekwaamheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands