M.A. in Turijn in Italië

Top Masters of Arts in Turijn in Italië 2018

Master

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Turijn is een van de business steden van Italië. De universiteiten in deze stad streven naar kwaliteit van het onderwijs te bieden in Italië. Deze plaats is een hub van top notch internationale scholen, zoals de Universiteit van Turijn die zijn gewijd aan de vormgeving tot een goede carrière voor de studenten.

Master of Art Opleidingen in Turijn in Italië

Lees meer

Ma Internationale Kunst Administratie (miaa)

St. John International University
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar October 2018 Italië Turijn +1 more

De Master of Arts in International Arts Administration (MIAA) richt zich op een nieuwe opvatting van kunst als het is ontwikkeld in de afgelopen jaren door de deskundigheid van praktijkmensen. [+]

MA International Arts Administration (MIAA) De Master of Arts in International Arts Administration (MIAA) richt zich op een nieuwe opvatting van kunst als het is ontwikkeld in de afgelopen jaren door de deskundigheid van praktijkmensen. Een kunstwerk is niet langer opgevat als een object waarop verschillende acties kunnen toepassen. Art wordt nu beschouwd als onderdeel van een netwerk van relaties die kunnen worden geïdentificeerd als "gegevens". 'Informatie' is hier opgevat als de nieuwe waarde wordt gevormd door deze relationele visie op kunst. Informatie omvat daarmee ook de culturele-geografische-ethische contexten waarin een kunstwerk is ontworpen en moet ervaren. De MIAA zullen de belangrijkste onderwerpen van dit complexe netwerk te ontwikkelen op basis van duurzaamheid, beheer, en de bloei van de kunst. Duurzaamheid betekent dat tegenwoordig alle werkzaamheden met betrekking tot kunst heeft zijn eigen duurzaamheid, breed opgevat als een economisch-ecologische-ethische rijke conceptie te bereiken. Alle kunst moet worden opgeslagen, gecatalogiseerd en beheerd volgens de nieuwe elektronische hulpmiddelen die reeds deel uitmaken van de bloei. Bestuur vertegenwoordigt de continuïteit tussen de kunstwerken en hun bloei. Bloei is nu een essentieel onderdeel van de kunst. Communicatie, het weergeven, marketing zijn niet gescheiden van kunst als zodanig. Het beheer van de kunst vandaag gaat de verhoging van de beschikbare middelen (fondsenwerving strategieën, innovatieve marketing tactieken en promotie, etc.) en de verbetering van hun gebruik (planning en financiële controle). Bovendien zal dit nieuwe concept voor de traditionele kunstwerken, alsook om nieuwe vormen van kunst, zoals radio-of televisie-opnamen of born-digital papieren. De master is bedoeld... [-]