Master of Arts (MA) in Padua in Italië

Beste Masters of Arts (M.A.) in Padua in Italië 2018

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Dit industriële en economische stad van Italië is een goed ontwikkelde maar natuurlijk mooie stad. Vandaar, Padua is een goede plek om te wonen en geld verdienen. Bovendien, Padua heeft een aantal goede onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Padova.

MA's in Padua in Italië

Lees meer

MA Degree Programme in Human Rights and Multi-level Governance

University of Padova School of Economic and Political Sciences
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Padua

[+]

Top Master of Art Programma's in Padua in Italië. disciplines Oriëntering De cursus programma heeft een beleids- en actiegerichte aanpak, gebaseerd op onderzoek en kritisch denken. - Werken autonoom, capaciteitsplanning en tijd aan het beheren: studenten worden voorzien van het leren van vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig vaardigheden te ontwikkelen in de planning en het beheer van sociale projecten op het gebied van mensenrechten, democratie en vrede. [-]