M.A. in de Verenigde Forlì in Italië

Top MA Opleidingen in de Verenigde Forlì in Italië 2018

Master

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

MA's in de Verenigde Forlì in Italië

Lees meer

Internationale Master of Arts mirees (interdisciplinair onderzoek en studies over Oost-Europa)

University of Bologna School of Political Sciences
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Italië Forlì

De internationale Master of Arts MIREES is een Joint Cycle (120 ECTS), toegekend door de School of Political Sciences-Forlì Campus in samenwerking met de volgende partneruniversiteiten: Vytautas Magnus University in Kaunas en Saint-Petersburg State University. [+]

De internationale Master of Arts MIREES is een Joint Cycle (120 ECTS), toegekend door de School of Political Sciences-Forlì Campus in samenwerking met de volgende partneruniversiteiten: Vytautas Magnus University in Kaunas en Saint-Petersburg State University.

MIREES is een innovatief joint master programma, volledig in het Engels, toegewijd aan studenten die een BA-achtergrond hebben in Economie, Politiek, Internationale Relaties, Geschiedenis, Talen of Culturele Studies in het algemeen en graag een diepgaande kennis van Postsocialist landen in overgangen, de nieuwe EU-lidstaten na de uitbreidingen naar het oosten van 2004 - 2014, evenals de nieuwe Oost-Europese buurlanden.

MIREES keurt een gezamenlijk diploma uitgereikt door de Universiteit van Bologna, Vytautas Magnus Universiteit van Kaunas en St.Petersburg State University. De universiteiten van Ljubljana, Zagreb, Comenius en Corvinus zijn speciale partners die mobiliteitsstudenten verwelkomen en deelnemen aan onderwijsactiviteiten.... [-]