close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Opleidingen in Italiaanse Literatuur 2021

Een MA is een master's degree niveau ook bekend als een Masters of Arts. Meestal nemen van een tot twee jaar in beslag en kan worden gebaseerd op onderzoek, opleiding of beide. Sommige programma's zal een scriptie in te vullen voor een succesvolle afstuderen vereisen. Wat is een MA in de Italiaanse literatuur? Deze master's degree zal beheersing van de Italiaanse taal in aanvulling o… Meer informatie

Een MA is een master's degree niveau ook bekend als een Masters of Arts. Meestal nemen van een tot twee jaar in beslag en kan worden gebaseerd op onderzoek, opleiding of beide. Sommige programma's zal een scriptie in te vullen voor een succesvolle afstuderen vereisen.

Wat is een MA in de Italiaanse literatuur? Deze master's degree zal beheersing van de Italiaanse taal in aanvulling op de analyse van de werken geschreven in die taal nodig hebben. Literatuur graden kan ook worden gezien als de studie van de cultuur en geschiedenis als het komt tot uiting in het werk van de auteurs. Italiaanse literatuur is vooral interessant vanwege de rijke geschiedenis van dit land, dat een aantal van 's werelds eerste Europese klassiekers die na de Middeleeuwen was overleden. Extra cursussen kunnen studie van architectuur en kunst, die ook bijzonder interessante aspecten van de Renaissance Italiaanse cultuur te betrekken.

Die studenten die willen gaan om les te geven na te streven vaak een doctoraat ook.Echter, een master's degree ook afgestudeerden meer concurrentie op de arbeidsmarkt, gewoon om hun taalvaardigheid. Het is een cursus van studie die is uitstekend geschikt voor het openen van de geest, waardoor het meer flexibel, en het helpen van mensen begrijpen en de eigen gemeenschap beter.

Er is een grote variatie in de kosten van het ene graduate programma naar het andere en kan afhangen van vele factoren, waaronder het land waarin het zich bevindt. Veel studenten onderzoeken online programma's als een manier om hun kosten te verlagen.

Er zijn veel bedrijven die op zoek naar mensen met tweetalige vermogen zoals journalistiek, publiceren, vertalen, tolken, onderwijs, toerisme en diplomatie. Met een literair mate specifiek, kunnen er ook mogelijkheden in het onderzoek, alsmede met musea en schriftelijk. Vaak kunnen mensen vertaal- en tolkdiensten opties op freelance basis te vinden.Tot slot, die in het Italiaanse sprekende wereld dat zien veel toeristen kunnen huren werknemers met tweetalige vermogen, met name in de horeca.

Een taalvaardigheid kan een persoon meer verhandelbaar in vele industrieën maken. Om meer informatie te krijgen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
USI Università della Svizzera italiana
Lugano , Zwitserland

De door het Institute of Italian Studies voorgestelde masteropleiding heeft een eigenaardigheid die volkomen uniek is met betrekking tot het educatieve aanbod van de andere un ... +

De door het Institute of Italian Studies voorgestelde masteropleiding heeft een eigenaardigheid die volkomen uniek is met betrekking tot het educatieve aanbod van de andere universiteiten, omdat deze is gebaseerd op een studieplan dat bestaat uit cursussen die elk jaar rond een specifiek thema worden verzameld: thematische eenheid die een stimulans en een concrete kans voor interdisciplinariteit wordt. Het is van plan om zijn studenten de verwerving van een volwassen recht van burgerschap in het domein van het woord aan te bieden, waardoor ze het heden in vraag kunnen stellen, bewust op weg kunnen gaan naar de toekomst en vooral hun eigen uniekheid van personen kunnen erkennen. -
MA
Voltijds
4 semesters
Italiaans
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op