Masters of Arts (M.A.) in Italiaans 2020

Een graduaat zoals de MA of Master of Arts kan een manier zijn om je kennis van een bepaald vakgebied te verdiepen. Meestal duurt het een tot twee jaar om het af te maken, het kan de deur openen naar betere carrièremogelijkheden. Wat is een MA in het Italiaans? Een masterdiploma in het Italiaans kan studenten helpen hun algehele communicatievermogen te verbeteren, niet alleen in die taal. Het b… Meer informatie

Een graduaat zoals de MA of Master of Arts kan een manier zijn om je kennis van een bepaald vakgebied te verdiepen. Meestal duurt het een tot twee jaar om het af te maken, het kan de deur openen naar betere carrièremogelijkheden.

Wat is een MA in het Italiaans? Een masterdiploma in het Italiaans kan studenten helpen hun algehele communicatievermogen te verbeteren, niet alleen in die taal. Het bevat meestal cursussen om een ​​door culturele context van het idioom te geven, door middel van literatuur, geschiedenis, artistieke uitingen en overtuigingen van de mensen die het in het verleden hebben gesproken en blijven doen vandaag. Het bestudeerde curriculum kan ook een beter begrip van andere culturen in het algemeen geven, vooral als men ervoor kiest om in het buitenland te studeren.

Het verbeterde vermogen om goed te communiceren, mentale flexibiliteit en culturele gevoeligheid die je in dit soort programma hebt opgedaan, kan een voordeel zijn in elke carrière, maar ook in je persoonlijke leven. Grondige kennis van een vreemde taal en de cultuur van zijn sprekers kan helpen bij het vinden van een baan bij bedrijven die zaken doen met dat land of die landen, of daar gevestigd zijn.

De kosten van een MA-graad zullen afhangen van de instelling die het aanbiedt en waar het zich bevindt. Er kunnen verschillende kosten verbonden zijn aan het behalen van de graad, niet alleen aan collegegeld, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle kosten in aanmerking worden genomen.

Er zijn een aantal carrières die een persoon met een MA in het Italiaans kan worden gekwalificeerd voor het opnemen, interpreteren, doceren en vertalen. Bedrijven die kunnen huren voor deze functies zijn multinationale ondernemingen, advocatenkantoren, overheden en onderwijsinstellingen. Vanwege de lange geschiedenis van Italië als prominent in de kunst, kunnen organisaties die zich richten op kunst of muziek, zoals galeries of musea, ook iemand met deze kwalificatie aannemen om een ​​curator of docent te worden.

Instellingen over de hele wereld bieden meestal MA-programma's aan in Italiaanse studies, zowel via internet als op hun campussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
USI Università della Svizzera italiana
Lugano, Zwitserland

De door het Institute of Italian Studies voorgestelde masteropleiding heeft een eigenaardigheid die volkomen uniek is met betrekking tot het educatieve aanbod van de andere un ... +

De door het Institute of Italian Studies voorgestelde masteropleiding heeft een eigenaardigheid die volkomen uniek is met betrekking tot het educatieve aanbod van de andere universiteiten, omdat deze is gebaseerd op een studieplan dat bestaat uit cursussen die elk jaar rond een specifiek thema worden verzameld: thematische eenheid die een stimulans en een concrete kans voor interdisciplinariteit wordt. Het is van plan om zijn studenten de verwerving van een volwassen recht van burgerschap in het domein van het woord aan te bieden, waardoor ze het heden in vraag kunnen stellen, bewust op weg kunnen gaan naar de toekomst en vooral hun eigen uniekheid van personen kunnen erkennen. -
MA
Voltijd
4 semesters
Italiaans
sep 2020
31 May 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here